reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
aniolkowa mama gp pobral mi krew i on podejzewal z wynikow ze to pco skierowal mnie do endokrynologa ona zrobila mi usg ,,dowcipne,, i potwierdzila pco wiec odrazu dala clomid ale jeszcze nie moglam go brac bo musialam czekac na badanie droznosci jajowodow badanie wyszlo ok potem przesunelam branie clomidu bo jechalismy na wakacje wiec chyba 3 miesiace bylam w plecy a nie bralam daltego ze musilam oddac siuski po skonczonej malpie musialm sikac w pojemniczek i zamrazac jak mialm 5 zawiozlam do zabadania a potem kolejne 3 (pewnie sprawdzali czy mam owu )pewnie byla bo sie ze mna nie skontaktowali .i tyle dalej samo sie dzialo :-) trzymam kciuki dawaj mi zanc :-)

Roxi wszystko w porządku??

Gwiazdeczka to Ty te 5 siuśków musialaś robić podczas brania clomidu? Mnie na podstawie dowcipnego stwierdzili PCO a przez 30lat nie miałam o tym zielonego pojęcia. @ regularne, żadnych plamień pomiędzy, hormony w normie. Ale wiem, że nie owuluje w kazdym cyklu. Dlatego liczę na clomid a jak mi nie dadzą to jadę do polski po niego.

aniolkowa mama -bralam clomid od 3 do 7 dnia cyklu .jak np okres skonczyl mi sie w srode to w czwartek rano sikalam i myk do zamrazalki i potem kazdego tygodnia tego samego dnia czyli np w miesiacu 4 pojemniczki az do okresu .

roxii co u Ciebie??

Hej dziewczyny! Trochę mnie pocieszyłyście z tą @ podczas ciązy, ja takie historie to słyszałm gdzieś kiedyś w telewizji i nie bardzo w to wierzyłam:sorry: A jednak jest to mozliwe;-) Ja dalej plamię ale tylko w określonych porach dnia. Wieczorem, w nocy i rano jest ok nic mnie nie boli i nie plamię ale przychodzi godzina 12 zaczynają się bóle brzucha, skurcze, a potem plamienie i krwawienie i to trwa tak do 17. Potem znów wszystko wporządku:eek: Najbardziej pociesza mnie to ze test wciąż wychodzi pozytywny i to mnie trzyma przy życiu:tak: mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze, acz kolwiek biorę tez pod uwage najgorsze:sorry: Zobaczymy musze czekać....

Roxi a może te plamienia ustają kiedy odpoczywasz, leżysz a nasilają sie kiedy coś robisz, nawet jak chodzisz. Staraj sie jak najwiecej oszczędzać i nie bój sie nospy- ona potrafi dużo pomóc. Dziwne jest to ze betę ci zrobią dopiero w środę, bo powinno sie zrobić 2dni po pierwszej, żeby zobaczyć jak przyrasta. No ale nie zapominajmy, ze to uk:) oni mają swoje prawa.
trzymaj sie i myśl pozytywnie. Ty tez Silene.

reklama
hej dziewczyny jak wam weekend mija?
Roxii jak sie czujesz?
aniolkowa kiedy masz wizyte w klinice w tym tyg chyba z tego co pamietam?
dziewczyny czytalam na innych watkach, ze niektore dziewczyny zazywaja tabletki Castagnus na poprawe owulacji i cyklu? Macie jakies doswiadczenie z nimi? Jak je zazywalyscie?

Ja w pon mam badanie na chlamydie, ale jakos dziwnie brzuch pobolewa na @. zobaczymy co z tego wyjdzie....

Do góry