reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii ja bedac w ciazy mialam @ dlatego o istnieniu mojego synka dowiedzialam sie dopiero w 8-9 tyg ...takze narazie nie ma co myslec o najgorszym...ja ciagle wierze ze bedzie dobrze ;-)

reklama
gwiazdeczka ale mnie zaskoczylas. Nic sie nie pochwaliłaś. Super!! Naturalnie zaszlaś??

Roxi spokojnie. Polóż sie i oddychaj. Tak jak dziewczyny piszą, to czasem normalne. Trzymam kciuki!! To termin @ więc zdarza sie. Nospa by sie przydała.

Dzięki dziewczyny za wsparcie i pocieszenie, trochę podniosłyscie mnie na duchu:tak: wzięłam juz dwie no-spy mam nadzieję że sytuacja się uspokoi i uratuję mojego bąbelka:-D
Jutro jak dalej będę plamić do dzwonię do kliniki zobaczymy co powiedzą, chociaż nie liczę na zbyt wiele, bo wiecie że oni tu w UK tak wczesnej ciąży nie ratują:-( W Polsce to juz bym była na pogotowiu i pewnie coś by mi dali na podtrzymanie...
gwiazdeczka ojej Tobie też się udało, gratuluję!!! Co nic się nie chwaliłaś?????

Ostatnia edycja:
Edyta u mnie w mieście nie ma zadnej Polskiej kliniki niestety, nawet polskiego gina nie ma:no: Zobaczę jak będzie jutro, jak coś będe im wiercić dziurę w brzuchu, moze coś mi dadzą:tak:

Edyta u mnie w mieście nie ma zadnej Polskiej kliniki niestety, nawet polskiego gina nie ma:no: Zobaczę jak będzie jutro, jak coś będe im wiercić dziurę w brzuchu, moze coś mi dadzą:tak:

Ja mysle ze w takich wypadkach daja cos na podtrzymanie,ale ja nadal mysle ze takie krwawienia czasami sie zdarzaja i narazie nie ma sie czym martwic,ale wiem i zdaje sobie sprawe zz tego ze bardzo to przezywasz,a kiedy masz zamiar isc na betke ??

Betkę miałam dzisiaj robioną i wyszła pozytywna, ale właśnie niedługo po tym zaczęło się to wszystko:sorry2: na następna bete mam jechac dopiero w następną środę..

Betkę miałam dzisiaj robioną i wyszła pozytywna, ale właśnie niedługo po tym zaczęło się to wszystko:sorry2: na następna bete mam jechac dopiero w następną środę..

To moze zakup sobie testy i rob je codziennie aby sprawdzac czy kreseczka robi sie coraz ciemniejsza ...wiem jak jest ciezko w UK jesli chodzi o wczesna ciaze ...moze jednak te testy Cie troszke uspokoja //

reklama
To moze zakup sobie testy i rob je codziennie aby sprawdzac czy kreseczka robi sie coraz ciemniejsza ...wiem jak jest ciezko w UK jesli chodzi o wczesna ciaze ...moze jednak te testy Cie troszke uspokoja //

Tak też mam zamiar robić:tak: Jestem wyposazona w arsenał testów i bede kontrolowac sytuację. Tylko żeby @ nie przylazła :sorry2:

Do góry