reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
gwiazdeczka ale mnie zaskoczylas. Nic sie nie pochwaliłaś. Super!! Naturalnie zaszlaś??
Roxi spokojnie. Polóż sie i oddychaj. Tak jak dziewczyny piszą, to czasem normalne. Trzymam kciuki!! To termin @ więc zdarza sie. Nospa by sie przydała.
Roxi spokojnie. Polóż sie i oddychaj. Tak jak dziewczyny piszą, to czasem normalne. Trzymam kciuki!! To termin @ więc zdarza sie. Nospa by sie przydała.
Dzięki dziewczyny za wsparcie i pocieszenie, trochę podniosłyscie mnie na duchu wzięłam juz dwie no-spy mam nadzieję że sytuacja się uspokoi i uratuję mojego bąbelka
Jutro jak dalej będę plamić do dzwonię do kliniki zobaczymy co powiedzą, chociaż nie liczę na zbyt wiele, bo wiecie że oni tu w UK tak wczesnej ciąży nie ratują:-( W Polsce to juz bym była na pogotowiu i pewnie coś by mi dali na podtrzymanie...
gwiazdeczka ojej Tobie też się udało, gratuluję!!! Co nic się nie chwaliłaś?????
Jutro jak dalej będę plamić do dzwonię do kliniki zobaczymy co powiedzą, chociaż nie liczę na zbyt wiele, bo wiecie że oni tu w UK tak wczesnej ciąży nie ratują:-( W Polsce to juz bym była na pogotowiu i pewnie coś by mi dali na podtrzymanie...
gwiazdeczka ojej Tobie też się udało, gratuluję!!! Co nic się nie chwaliłaś?????
Ostatnia edycja:
diablica3010
mama na cały etat
https://www.bebiko.pl/home/konkurs/rozwoj-maluszka/#galeria/6478 dziewczyny prosze o głosika
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta u mnie w mieście nie ma zadnej Polskiej kliniki niestety, nawet polskiego gina nie ma Zobaczę jak będzie jutro, jak coś będe im wiercić dziurę w brzuchu, moze coś mi dadzą
Ja mysle ze w takich wypadkach daja cos na podtrzymanie,ale ja nadal mysle ze takie krwawienia czasami sie zdarzaja i narazie nie ma sie czym martwic,ale wiem i zdaje sobie sprawe zz tego ze bardzo to przezywasz,a kiedy masz zamiar isc na betke ??
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Betkę miałam dzisiaj robioną i wyszła pozytywna, ale właśnie niedługo po tym zaczęło się to wszystko na następna bete mam jechac dopiero w następną środę..
To moze zakup sobie testy i rob je codziennie aby sprawdzac czy kreseczka robi sie coraz ciemniejsza ...wiem jak jest ciezko w UK jesli chodzi o wczesna ciaze ...moze jednak te testy Cie troszke uspokoja //
reklama
To moze zakup sobie testy i rob je codziennie aby sprawdzac czy kreseczka robi sie coraz ciemniejsza ...wiem jak jest ciezko w UK jesli chodzi o wczesna ciaze ...moze jednak te testy Cie troszke uspokoja //
Tak też mam zamiar robić Jestem wyposazona w arsenał testów i bede kontrolowac sytuację. Tylko żeby @ nie przylazła