reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Przepraszam ze przeszkadzam,kiedys bylam na tym watku ale jakos malo osob pisalo i przestalam sie tu udzielac :zawstydzona/y:

Roxii Gratuluje ,tak bardzo Ci kibicowalam,az w koncu doczekalas sie swojej fasolki :-):-) Zycze spokojnych 9 miesiecy ;-)

My tu wszystkie wiedziałyśmy, że tak będzie :) kochana GRATULUJĘ z całego serducha i życzę Ci książkowej, nudnej ciąży. Dbaj o siebie i bąbelka. Wiem, ze ty juz nie staraczka tylko wystarana, ale zaglądaj tu do nas i wysyłaj nam fluidki.
Ciesze sie Twoim szczęściem i trzymam kciuki przez następne 8 miesięcy. Widzisz ten album, który przyszedł do Ciebie to był znak:) ciekawe czy tez jest to znak, że będzie dziewczynka:)

Gwiazdeczka a co u Ciebie??

Ostatnia edycja:
Roxii jeszcze raz wielkie gratulacje:-):-):-) Och jak pomysle ile wody przeplynelo od czasu kiedy zaczelysmy pisac to az sie nie chce wierzyc i oto w koncu po tylu miesiacach jest - twoja fasolka!!!!! Roxii teraz to masz bojowe zadanie i zarazaj nas tu wszystkie - a my dziewczyny ruszamy do dziela teraz gdy Kasia, Silece i Roxii sa w ciazy przesla nam takie fluidki ze fasolki posypia sie garsciami - Kasia ma parke do Silece, to teraz czekamy na parke do Roxii - a wiec do roboty;-) Zycze wszystkim zeby sie udalo....

Roxi podczytywałam Cie i bardzo ciekawa byłam finału Twoich staranek, serdecznie gratuluje, oczy mam jak 5zł wpatrzone w Twoje piekne testy. Ciesze się że w końcu się doczekałaś:tak:

Roxii moje gratulacje :) rzadko tu zaglądam więcej siedze na zaczynamy staranka bo tam nas więcej ale pamiętałam o Tobie :)
Ale naprawdę gratuluje z całego serca i życzę nudnej ciąży :tak::tak::tak:
Silene a więc tu jesteś ;)

Dziekuję dziewczynki za gratulacje, jesteście kochane:tak:

Ale niestety chyba za wcześnie się pochwaliłam:zawstydzona/y: popołudniu zaczął mnie boleć brzuch jak na @ i miałam skurcze, chcwilę potem zaczęłam plamić:-( Co prawda nie mam jeszcze takiej prawdziwej @ ale ciągle plamię, raz mocniej, raz słabiej. Nie wiem, ale chyba nic z tego nie będzie, brzuch ciagle mnie boli:-(
Myślę że do jutra wszystko się wyjaśni albo przylezie @ albo się wszystko zatrzyma. Malutką nadzieję jeszcze mam, ale raczej nastawiam sie na najgorsze...:-(
Jeszcze raz dziękuję wszystkim dziewczynom!!!!!!!!

reklama
Roxii nie poddawaj się !!!!!!!!! jak pisze Joweg odpoczywaj i bierz nospę wierz że się uda nie poddawaj się nie możesz!!!! ja miałam podobną sytuacje z ciążą było już źle lało się ze mnie krew ze skrzepami wzięłam sporo nospy (nawet za dużo) i jednak się udało :) tobie też tego życzę kochana

Do góry