Zuzia2011
Fanka BB :)
Zuzia i Roxii dziekuje za info o HCG. Wszystkie wasze slowa sa dla mnie wazne dziewczyny daja nadzieje i zrozumienie. Dobrze ze jestescie. Ja wciaz mam w sobie niedowierzanie ze to wszystko mnie czeka , boje sie strasznie. Ale jak wy dalyscie rade to ja tez musze. Co do wczorajszej wizyty to chyba nie byla jeszcze klinika, chyba tylko spotkanie wstepne na odziale ginekologicznym. Po tych wszystkich badaniach i spotkaniach w maju pewnie mnie skieruja do kliniki zalezy od wynikow. Dobrze ze mam duzo pracy bo nie chce mi sie myslec...
Noelka ja to mialam tak ze na wizycie u GP powiedzielismy o naszym problemie ze starankami i ona w ten sam dzien dala nam dwie probowki na nasienie dla M i dodatkowo dwie probowki na mocz - mocz mielismy przyniesc do przychodni a probki z nasieniem trzeba bylo oddac juz do kliniki i to w odstepie chyba miesiaca zeby mieli porownanie - i to bylo wszystko nastepna wizyta wraz z wynikami byla juz w klinice wiec bardzo prawdopodobne ze u ciebie tez tak bedzie. Ja mysle ze ta nastepna wizyte u ciebie wyznaczyli tak pozno zeby wlasnie byc czas na wykonanie tych badan - po co masz biegac kilka razy skoro bez wynikow i tak ci nic nie powiedza... takze glowa do gory. A tak wogole to ile sie staracie??? Bo moze w cale nie ma az takiego problemu jak u mnie czy Roxii - ze nasienie naszych m jest za slabe i kto wie moze tylko jakies witaminki wystarcza zeby pomoc naturze Mam nadzieje ze tak bedzie i zadna klinika juz nie bedzie potrzebna:-)