reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

dziewczyny podziwiam Was wszystkie ze tak dzielnie dajecie rade ze walczycie Roxii ,Zuzia naprawde szacun dla Was . Roxii bardzo Ci kibicuje teraz naprawde kciukasy zacisniete wierze ze rok 2012 bedzie szczesliwy dla nas wszystkich :-):-):-)

reklama
Jej jaka tu cisza znowu nastała ...

Roxi ty już tuż tuż :)

A u mnie zbliża się kolejny @ :( brzuch boli więc jutro nadejdzie. W sumie wiedziałam, ze cykl będzie stracony, ale zawód i tak jest. Pamietam jako młoda dziewczyna zawsze marzyłam o dziecku przed 30tką. W tym tygodniu wypadają moje 31 urodziny a tu ani dziecka, ani brzuszka ani nawet perspektyw na maluszka. czuje jak każdy dzień, miesiąc, rok ucieka mi przez palce. Wierze, ze kiedyś będę mamą, ale szkoda mi tego czasu, który już minął, a który mogłabym poświęcić swoim dzieciom. Przepraszam, ze tak smutkowo dziś, ale zawsze mam wisielczy humor przed @ :-(

Pozdrawiam wszystkie i trzymam mocno kciuki za każda z nas

aniolkowa.mama nie przejmuj się, mi tez 9 dni stuknie 31, a tu nic. Jeszcze od dwóch tygodni plamie, jakoś okres mi sie nie chce wykluć. A zależy mi żeby już przyszedł i będę mogła zacząć następna procedurę isci :):):)

a mi sie kilka dni temu skoczyl @ ale tez mam podly humor. nawet jakos nie chce mi sie myslec o staraniach w tym cyklu. Z gory juz zakladam ze i tak nic z tego nie wyjdzie:(

Magdalena u Ciebie jest chociaż jakaś nadzieja. Ja tak jak Noelka czuje, ze kolejny cykl będzie taki sam. Bo niby czemu akurat miałoby być inaczej skoro od 15 cykli nic się nie dzieje. zastanawiam się nad tymi tabletkami anty, bo słyszałam, że po odstawieniu można dość szybko zajść. Czuje się już tak zdesperowana, że chwytam się wszystkich możliwości.

aniolkowa ja tez czytalam na jakichs forach ze po anty dziewczyny szybko zachodzily, ale czy to prawda nie moge sie wypowiedziec....
ja anty nie moge brac raz probowalam sto lat temu i tragicznie sie po nich czulam wiec nigdy wiecej.

aniolkowa.mama mimo ze jestem trochę młodsza od Ciebie (mam 27 lat) to czuję się podobnie do Ciebie. Zawsze chciałam byc młodą mamą, fajnie jak dziecko dorasta a Ty jeszcze jesteś młoda i rozumiesz problemy młodzieży. Zawsze chciałam żeby tak było. Niestety wyszło inaczej:sorry: Zbliżam się do trzydziestki a tu ani dziecka ani ciązy:baffled: Ale wierzę że kiedyś dzidzia pojawi się w moim zyciu i będę najszcześliwsza na świecie bez względu na wiek Ty tez się doczekasz dzidzusia, mam nadzieję ze już niedługo:tak:
A co do tabletek anty to faktycznie też słyszałam że po odstawieniu szybciej się zachodzi w ciaże, ale to wcale nie jest dobre dla przyszłego dzieciątka. Nie bez powodu lekarze zalecają odczekać kilka miesięcy po odstawieniu tabletek do rozpoczęcia starań. Takze nie wiem czy te tabletki to jest dobry pomysł:baffled:

Co tu taka cisza:szok: Gdzie się wszystkie podziałyście??? pisac mi tu co u Was słychac!!!

Mi sie czas cholernie dłuży, nie wiem co mam ze sobą zrobić, wiem ze zabieg już niedługo, ale czas ciągnie się niemiłosiernie:sorry2: W czwartek wizyta i usg, mam nadzieję że powiedzą mi coś więcej i będę wiedziała kiedy punkcja itd., bo na dzień dzisiejszy to nic nie wiem i to mnie chyba najbardziej dobija:baffled: Chyba mam jakiś mały kryzysik ehhh:sorry2:

reklama
Roxi dasz radę!!! Czym jest te kilka dni w porównaniu z tymi wszystkimi latami czekania na dzieciątko?? Mnie tak sie zawsze dłuży ostatni tydzień przed @ i ta niepewność jest najgorsza.
Jeszcze troszkę...

U mnie @ sie zbiera i zebrać nie może. Miał być dziś, ale znowu dzieją sie jakieś dziwne rzeczy. Nie wiem czy to przez ta torbiel, ale od kilku cykli zaczyna mi sie lekkie krwawienie potem na kilka dni znika a po 3-4 dniach rozwija sie @. Nigdy takich cyrkow nie miałam

Do góry