reklama
basiulka77
Zaciekawiona BB
tak Edytko do polskiej))
weri
Fanka BB :)
Hejka pisalam tu pare tygodni temu moze to glupie ale chyba jestem w ciazy takie mam przeczucie Staramy sie z mezem o 2 dzidzie i od paru dni mam obolale piersi tak pobolewaja co drugi dzien i czuje bol w podbrzuszu nigdy mnie tak piersi nie bola przed okresem. Jeszcze pare dni i zrobie test. Juz nie moge sie doczekac
weri
Fanka BB :)
Dopiero teraz przeczytalam wczesniejsze posty...Kamilaedi bardzo mi przykro.....
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej
Jak mija wam weekend?
Jak mija wam weekend?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Weri to czekamy na potwierdzenie ciazy,a pozniej bedziemy balowac
Hej Agnieszko weekend jakos mija,bez zadnych rewelacji,Natus juz spi,starszyzna niedlugo tez bedzie szla do lozka,a ja i mezus hmmmm pewnie jakis filmek obejrzymy ja obowiazkowo program Dlaczego Ja na polsacie2,po tym nakarmie malego przez sen no i pojde
a co tam u Ciebie?
Hej Agnieszko weekend jakos mija,bez zadnych rewelacji,Natus juz spi,starszyzna niedlugo tez bedzie szla do lozka,a ja i mezus hmmmm pewnie jakis filmek obejrzymy ja obowiazkowo program Dlaczego Ja na polsacie2,po tym nakarmie malego przez sen no i pojde
agnieszka.kk
edytko u mnie wszytko ok
trochę zmęczona jestem po dzisiejszym przemeblowywaniu ale na szczęście już wszystko zrobiłam.
Synek zachwycony że ma duży pokój a my dziś z M będziemy testować naszą nową sypialnię
Teraz odpoczywam,popijam capuccino i wcinam czipsy,przeglądam forum i tak mija sobotni wieczór :-)
trochę zmęczona jestem po dzisiejszym przemeblowywaniu ale na szczęście już wszystko zrobiłam.
Synek zachwycony że ma duży pokój a my dziś z M będziemy testować naszą nową sypialnię
Teraz odpoczywam,popijam capuccino i wcinam czipsy,przeglądam forum i tak mija sobotni wieczór :-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytko u mnie wszytko ok
To sie napracowalas,ja sie lenie bo mezus jest narazie u chlopakow w pokoju a ja siedze w salonie i niby zgladam na tv a jednak forum wazniejsze
A z testowanka nowej sypialni,moze wyniknie jakas niespodzianka
U mnie 16 d.c i jakiegokolwiek sluzu brak jestem troche zaniepokojona...
agnieszka.kk
edytko raczej niespodzianki teraz nie będzie,zabezpieczamy się jak na razie ale to już kwestia czasu lecz na razie czekam na wizytę bo w lutym wybieram się do ginekologa zrobić podstawowe badania,kwas foliowy już biorę więc po woli przygotowujemy się do startu i myślę "złotego strzału"
A Ty na bb heh uzależnienie
Dzieci już śpią?
...a używasz jakiś testów aby sprawdzić czy masz dni płodne?
Dzieci już śpią?
...a używasz jakiś testów aby sprawdzić czy masz dni płodne?
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytko raczej niespodzianki teraz nie będzie,zabezpieczamy się jak na razie ale to już kwestia czasu lecz na razie czekam na wizytę bo w lutym wybieram się do ginekologa zrobić podstawowe badania,kwas foliowy już biorę więc po woli przygotowujemy się do startu i myślę "złotego strzału"
Dzieci już śpią?
...a używasz jakiś testów aby sprawdzić czy masz dni płodne?[/QUOTE
Oj tak uzaleznienie
Dzieciaczki juz spia,bylam sprawdzic chyba ze udaja
A testow nie uzywam,ale przedostatni cykl trwal 34dni wiec moze ten tez sie wydluzy,gdyby tak bylo to owula wypadalaby na ok 19-20 stycznia,wiec niby jest jeszcze troche czasu
Ostatnia edycja: