reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Czesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum .... chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam tes i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzłąm dwie kreseczki:tak::-):-) nadal nie moge w to uwierzć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^

a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l
Jejku to cudownie:-) serdeczne gratulacje cieszę sie ze w koncu się udało:-D Nareszcie jakaś zafasolkowana staraczka w nowym roku:tak: Melisko życze spokojnych 9 miesięcy, trzymaj sie zdrowo i zagladaj tu da nas, zdawaj relacje jak ciąza przebiega:tak:
Buziaki

Dziewczyny kupiła dziś swoją lustrzankę...jestem very happy :happy:
Najpierw muszę opcykać instrukcję a potem zacznę robić zdjęcia,jak coś nowego pojawi się na blogu dam znać a link znajdziecie pod moimi suwaczkami.
Teraz muszę zająć się zlikwidowaniem mojego pajączka na nodze,potem solarium itd.mam zamiar latem śmigać w sukienkach :cool2:
mellisa Gratuluję kochana:)

Co laseczki planujecie na walentynki?
Superrr cykaj jak najwięcej foteczek i pochwal sie co to Twoje nowe cudeńko potrafi:-p czekamy na pierwsze zdjątka:-)
Co do Walentynek to ja oczywiscie spędziłam je w pracy niedawno wróciłam do domu:confused2: Ale mezuś w domku wiec wieczorek spędzimy razem:-p

reklama
Superrr cykaj jak najwięcej foteczek i pochwal sie co to Twoje nowe cudeńko potrafi:-p czekamy na pierwsze zdjątka:-)
Co do Walentynek to ja oczywiscie spędziłam je w pracy niedawno wróciłam do domu:confused2: Ale mezuś w domku wiec wieczorek spędzimy razem:-p

Dziękuję Roxii
Jak będę miała coś nowego na blogu dam znać ale nie będę ukrywała że czekam na wyjazd do Pl i tam mam w planach zrobić ciekawe fotki,więcej zdjęć będę robiła już w UK.Mamy z mężem w planach trochę w tym roku pozwiedzać,na początku w Anglii a może we wrześniu wybierzemy się na Kretę.Oglądaliśmy wycieczki także plany są a teraz dążymy do ich realizowania.Myślę że więcej na temat naszej wrześniowej wycieczki będę wiedziała po urlopie w Pl :)
Roxii a co u Ciebie?
Najważniejsze że wieczór macie dla siebie,nadrobicie na pewno całą Walentynkową niedzielę :tak:;-)
Ola jutro wyjeżdżasz i nawet nie wpadłaś się pożegnać :-(
Udanego urlopu Ci życzę i obyście wrócili w trójeczkę :tak:

Dziękuję Roxii
Jak będę miała coś nowego na blogu dam znać ale nie będę ukrywała że czekam na wyjazd do Pl i tam mam w planach zrobić ciekawe fotki,więcej zdjęć będę robiła już w UK.Mamy z mężem w planach trochę w tym roku pozwiedzać,na początku w Anglii a może we wrześniu wybierzemy się na Kretę.Oglądaliśmy wycieczki także plany są a teraz dążymy do ich realizowania.Myślę że więcej na temat naszej wrześniowej wycieczki będę wiedziała po urlopie w Pl :)
Roxii a co u Ciebie?
Najważniejsze że wieczór macie dla siebie,nadrobicie na pewno całą Walentynkową niedzielę :tak:;-)
Ola jutro wyjeżdżasz i nawet nie wpadłaś się pożegnać :-(
Udanego urlopu Ci życzę i obyście wrócili w trójeczkę :tak:
U mnie w sumie nic ciekawego też żyję juz urlopem 24 marca lecę do Pl na 3 tygodnie i juz nie mogę się doczekać:-D My też planowaliśmy jakąś fajną egzotyczną wycieczkę ale chyba nic z tego nie wyjdzie w tym roku- brak funduszy:-( zawsze znajdzie się coś ważniejszego na co trzeba przeznaczyć pieniążki i tak w kółko. A poza tym my nie chemy tu zaostać na stałe, ja chciałabym jaknaszybciej wrócić do Polski wiec musimy oszczędzac, a wiadomo jak to jest:sorry:
No właśnie Oleńko życzę miłego wypoczynku, bawcie się dobrze i owocnie:-p

U mnie w sumie nic ciekawego też żyję juz urlopem 24 marca lecę do Pl na 3 tygodnie i juz nie mogę się doczekać:-D My też planowaliśmy jakąś fajną egzotyczną wycieczkę ale chyba nic z tego nie wyjdzie w tym roku- brak funduszy:-( zawsze znajdzie się coś ważniejszego na co trzeba przeznaczyć pieniążki i tak w kółko. A poza tym my nie chemy tu zaostać na stałe, ja chciałabym jaknaszybciej wrócić do Polski wiec musimy oszczędzac, a wiadomo jak to jest:sorry:
No właśnie Oleńko życzę miłego wypoczynku, bawcie się dobrze i owocnie:-p

Roxii doskonale Cię rozumiem kochana z tym powrotem do Polski,my też staramy się oszczędzać jak najwięcej aby móc kiedyś(terminu jeszcze nie znamy)wrócić do kraju.Lecz jak na razie żyjemy tu w UK,czasami jest ciężko wiadomo bo daleko od rodziny ale trzeba sobie radzić:)
Na urlopie na pewno odpoczniecie:)

No Oleńka już pewnie w Meksyku :cool2:

Ja dziś mam wolne niestety ehhh :eek:
Miłego dnia!

Roxii doskonale Cię rozumiem kochana z tym powrotem do Polski,my też staramy się oszczędzać jak najwięcej aby móc kiedyś(terminu jeszcze nie znamy)wrócić do kraju.Lecz jak na razie żyjemy tu w UK,czasami jest ciężko wiadomo bo daleko od rodziny ale trzeba sobie radzić:)
Na urlopie na pewno odpoczniecie:)

No Oleńka już pewnie w Meksyku :cool2:

Ja dziś mam wolne niestety ehhh :eek:
Miłego dnia!
No mam nadzieje ze odpoczniemy bardzo tego potrzebuję i niemogę się doczekac mam nadzieję ze szybko zleci:tak:
Taaaak Oleńka juz pewnie praży się w promieniach meksykańskiego słoneczka he he

No mam nadzieje ze odpoczniemy bardzo tego potrzebuję i niemogę się doczekac mam nadzieję ze szybko zleci:tak:
Taaaak Oleńka juz pewnie praży się w promieniach meksykańskiego słoneczka he he

Roxii zleci bardzo szybko zobaczysz.Ja pamiętam jak bukowaliśmy bilet to było prawie 3 miesiące do wyjazdu a teraz został tylko miesiąc i kilka dni...
My z mężem też potrzebujemy tego urlopu...bardzo...:tak:
No Ola pewnie brązowa jak czekolada przyjedzie ;-)

Roxii zleci bardzo szybko zobaczysz.Ja pamiętam jak bukowaliśmy bilet to było prawie 3 miesiące do wyjazdu a teraz został tylko miesiąc i kilka dni...
My z mężem też potrzebujemy tego urlopu...bardzo...:tak:
No Ola pewnie brązowa jak czekolada przyjedzie ;-)
He he no napewno tylko pozazdrościc takiej wycieczki:-D
To Wy też w marcu lecicie do Polski tak????

reklama
Tak lecimy 19go marca a wracamy 6 kwietnia także będziemy mieli czas na odpoczynek na pewno no i czas na robienie zdjęć też będę miała bo małego oddam babciom :-D
He he dobry plan i babcie bedą zadowolone i Ty:-D my lecimy 5 dni po Was czyli 24 marca juz niemogę nie doczekać, ale bedziemy się byczyć co??:cool2:

Do góry