Jejku to cudownie:-) serdeczne gratulacje cieszę sie ze w koncu się udało Nareszcie jakaś zafasolkowana staraczka w nowym roku Melisko życze spokojnych 9 miesięcy, trzymaj sie zdrowo i zagladaj tu da nas, zdawaj relacje jak ciąza przebiegaCzesc dziewczyny nie bylo mnie kilka miesiécy na forum .... chciałam wam powiedziec ze wczoraj zrobiłam tes i wreszcie po 10 miesiącach staran ujrzłąm dwie kreseczki:-):-) nadal nie moge w to uwierzć.....
pozdrwaiam was i przzesyłam ciążowe fluidki @#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&#$$^*&(^^$^%&*$^%&()(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^@#$%%^&&*(()&^%$$##@@@#$%%%%^^&*&**&^^^^
a to mój tescik zrobiany w 40 dc 15 dzien f.l
Buziaki
Superrr cykaj jak najwięcej foteczek i pochwal sie co to Twoje nowe cudeńko potrafi czekamy na pierwsze zdjątka:-)Dziewczyny kupiła dziś swoją lustrzankę...jestem very happy
Najpierw muszę opcykać instrukcję a potem zacznę robić zdjęcia,jak coś nowego pojawi się na blogu dam znać a link znajdziecie pod moimi suwaczkami.
Teraz muszę zająć się zlikwidowaniem mojego pajączka na nodze,potem solarium itd.mam zamiar latem śmigać w sukienkach
mellisa Gratuluję kochana
Co laseczki planujecie na walentynki?
Co do Walentynek to ja oczywiscie spędziłam je w pracy niedawno wróciłam do domu Ale mezuś w domku wiec wieczorek spędzimy razem