reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Mama ten angus castus brałaś cały cykl czy tylko do owulacji? Bo opinie w sieci sa podzielone :eek: Nie bolała Cię po nim głowa? Ja mam koszmarny ból od rana i nie wiem, czy choróbsko mnie bierze, czy to od tego bo pije od wczoraj .

reklama
Ja brałam od ovu bo jest bardzo szkodliwy w ciąży wcześniej brałam go 3 miesiące i nie robiłam żadnej przerwy to dostałam takiego okresu ze dorobiłam się anemi lało się dosłownie ze mnie galową mnie nie bolała ale ja mam migreny to czasem mnie dopada

Mama ok. Dzięki :happy: Hmm....nie wiem juz co z tym zrobić. Ja mam znowu tak skąpe okresy, że może lepiej brać cały cykl? Ten okres miałam całe 3 dni z czego 1 i 3 to bardziej plamienie :eek:

Mama no zakładam,że będę robić testy i jak wyjdzie pozytyw, to odstawię. U mnie się nie zdarzyło nigdy,żeby okresu nie wyczaiła więc raczej po wykresie będę wiedziała. Jak myślisz?

Termometr mam specjalny , firmy geon z dwoma miejscami po przecinku. Wydawało mi się,że to dobrze jak temperatury są na jednym poziomie? :confused:

reklama
A jakie miałaś temp w przeszłości.?ja np mam ogólnie niska temp ciała wiązać temp testy i śluz na 90% można określić ovu a może niech ci zrobią badanie ile ci zostało komórek

Do góry