Kara jestes ze Szczecina ja jestem z Gorzowa wlkp , masz dobrego lekarza w Szczecinie a mogłabys mi podać szczegóły gdzie mogłabym sie z nim spotkać bo szukałam ostatnio wlasnie w Szczecinie jakies kliniki albo lekarza ktory by zrobił mi i mojemu P badania . Juz 2 tyg minęło od mojej wizyty w Gp a nie dostałam jeszcze listu z tej kliniki .szał
reklama
kara86
Fanka BB :)
Ovli ponoć najlepszy polecony przez mojej mamy ginwkologa i realne pacjentki, w pracy mama mowila ze jedze do córki do aglii bo przykra rzecz się stała i jedna z kobiet zaczęła jej bratowa miała podobnie i do tego lekarza trafiła oczywiście pozytywne wszystko się skończyło, a druga tez go znała. Także coś w tym lekarzu jest genialnego, ponoć właśnie najlepszy, ja dokładnie z Polic tam gdzie w klinice niepłodności kobieta urodziła nie swoje dziecko, to też szok był, madakra.
cytrynowa_
Ale jak urodziła nie swoje dziecko ?
Głośno o tym było. Nie doszło do Ciebie.
kara86
Ovli wpisz w Google napewno znajdziesz jakoś niedawno było ze w polickiej klinice kobieta po wielu przejściach wkoncu po udanym ivf urodziła córkę ale bardzo chora zrobili badania i okazało się ze jajeczko nie było tej kobiety. Chyba cofneli dofinansowania klinice na ivf. Teraz ludzie z naszego regionu cierpią przez nie dopatrzenie laboratorium.
M
mama290
Gość
Ovli pomylil albo komorke albo zarodek I dziecko sie urodzilo bardzo chore ale nie wiem czy to ta sprawa
Ciekawe czy cos sie wyjasnilo w tej sprawie bo jakby tak wyciszyli I nic o tym nie slychac
Ciekawe czy cos sie wyjasnilo w tej sprawie bo jakby tak wyciszyli I nic o tym nie slychac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
M
mama290
Gość
Ovli to nie jest czeste ale sie zdaza wszedzie na swiecie nawet w uk sa takie przypadki ze cos pomylono blad ludzki
Co do adpopcji to ja uwazam ze jest matka I jest dziecko I nie wazne w jaki sposob na siebie trafia tak sie dzieje ze ktos nie chce lub nie moze wychowywac to jest ktos kto zasluguje na to dziecko gdzybym nie miala mozliwosci miec swojego to bym adoptowala wydaje mi sie ze najgorsze przypadki to takie jak sie zadoptuje a pozniej ma sie swoje I juz to pierwsze dziecko idzie w odstawke moj najstarszy nie jest biologicznym synem mojego ale prawie cale zycie go wychowuje I traktuje jak swoje dziecko czasem problem adopcji lezy nie po stronie matki a wlasnie ojca ja tam sie rozczulam nad kazdym maluchem a instynktu mam tyle ze mozna by mierzyc wiadrami I nie wazne czy by to byly moje biologiczne dzieci czy adptowane bo kazde dziecko przeciez zaslugje na milosc ja podziwiam ludzi ktorzy decyduja sie na adopcje bo daja sznase a dzieci niczyich tyle na tym swiecie
Co do adpopcji to ja uwazam ze jest matka I jest dziecko I nie wazne w jaki sposob na siebie trafia tak sie dzieje ze ktos nie chce lub nie moze wychowywac to jest ktos kto zasluguje na to dziecko gdzybym nie miala mozliwosci miec swojego to bym adoptowala wydaje mi sie ze najgorsze przypadki to takie jak sie zadoptuje a pozniej ma sie swoje I juz to pierwsze dziecko idzie w odstawke moj najstarszy nie jest biologicznym synem mojego ale prawie cale zycie go wychowuje I traktuje jak swoje dziecko czasem problem adopcji lezy nie po stronie matki a wlasnie ojca ja tam sie rozczulam nad kazdym maluchem a instynktu mam tyle ze mozna by mierzyc wiadrami I nie wazne czy by to byly moje biologiczne dzieci czy adptowane bo kazde dziecko przeciez zaslugje na milosc ja podziwiam ludzi ktorzy decyduja sie na adopcje bo daja sznase a dzieci niczyich tyle na tym swiecie
reklama
kara86
Dziewczyny jak macie polska tv to dzisiaj na tvn w faktach będzie o tej kobiecie co urodziła nie swoje dziecko, dobrze że to nie ucichlo. Ciekawe bo jajeczko innej kobiety zostało połączone z nasieniem jej męża, a co się stało z jej komórka? Dostała ja tamta kobieta? Czy była z tego ciąża?
Ja po malu się ogarniam do szpitala, wzięłam prysznic, zjadłam owsianke no i vzekam na mojego M. Bo musi się zwolnić z pracy dobrze ze ja mam popludnie, nie muszę się tłumaczyć. Boje się co zobaczę na usg, chyba wszystkie scenariusze w głowie przerobilam. A przypomniało mi się coś bo wczoraj tak z moim rozmawiałam ze ten lekarz nie wyczuł przy badaniu ciąży, mój mnie uspokajal ze to młody i nie doświadczony lekarz i nawiązał mi do przykładu jak ten lekarz mówił ze w weekend nie robia usg ale może zawołać polazna i ona może spróbować dopplerem posłuchać pamiętam ze sama do niego mówiłam ze to nie ma sensu bo to 6 tydz. Czy to nie dziwne ze lekarz chciał spróbować szukać tetna w 6 tyg ciąży? Nie wiedzą, czy chial zrobić wszystko żeby mnie uspokoić.
Ja po malu się ogarniam do szpitala, wzięłam prysznic, zjadłam owsianke no i vzekam na mojego M. Bo musi się zwolnić z pracy dobrze ze ja mam popludnie, nie muszę się tłumaczyć. Boje się co zobaczę na usg, chyba wszystkie scenariusze w głowie przerobilam. A przypomniało mi się coś bo wczoraj tak z moim rozmawiałam ze ten lekarz nie wyczuł przy badaniu ciąży, mój mnie uspokajal ze to młody i nie doświadczony lekarz i nawiązał mi do przykładu jak ten lekarz mówił ze w weekend nie robia usg ale może zawołać polazna i ona może spróbować dopplerem posłuchać pamiętam ze sama do niego mówiłam ze to nie ma sensu bo to 6 tydz. Czy to nie dziwne ze lekarz chciał spróbować szukać tetna w 6 tyg ciąży? Nie wiedzą, czy chial zrobić wszystko żeby mnie uspokoić.