reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Mój jest pół maltańczyk. Ja zawsze chciałam białego maltańczyka ale zakochałam sie od pierwszego wejrzenia w tym i już jest z nami od 3 lat. Życie bez niego byłoby nudne!
Mar-chew
Fanka BB :)
świetne macie te pieski... ja jestem kociara i mam kota... psa też bym chciała ale co z nim robić jak jedziemy na wakacje? a kot sobie radzi... później jest tylko foch ;p
kara86
Mar-chew no mój psiak ma paszport, czipa na bieżąco odnawiamy szczepienia i on jeździ z nami samochodem do Pl, grzecznie chyba na promie czeka w aucie. No chyba ze lecimy na chwilę to z sąsiadka zostaje i swoim przyjacielem Juck russellem Sam ma na imię smiszni są razem często leżą i tak śmiesznie jeden drugiemu nogi obgryza.
kara86
Hej dziewczyny taka ciekawostka mam w tele aplikacje o ciąży i tam są tez właśnie ciekawostki i piszą ze w niedalekiej przyszłości będzie można określić płeć dziecka już w pierwszych tygodniach ciąży po przez dynamikę przyrostu bhcg, naukowcy odkryli ze z dziewczynkami przyrost jest 20% wyższy.
M
mama290
Gość
Kara ja wczoraj czytalam ze udowodnili ze pomiedzy 10-15 tyg jednak slabsze sa dziewczynki I wiecej sie ich roni na tym etapie ciazy a nie jak zawsze mysleli ze chlopcy news jest taki ze bylam wczoraj w nocy w szpitalu I szybko mi tak na biegu kumpelka zrobila scan wyglada wszytsko ok nic nie mierzylismy ale serduszko ladnie bije I jak narazie jest tylko jedno:-) wymienial sobie mojego starego doplera I mam nuwke troszke jestem spokojniejsza
Mar-chew
Kara - u mnie się sprawdziło. Ale przeanalizowałam trochę tych przyrostów i nie do końca się to sprawdza. Pamiętam dziewczyne tu na forum, która miała iście bliźniakowy przyrost a urodziła chłopca właśnie. Płeć można poznać po nubie ;p
a tak z innej parafi. Znacie się na prawie pracy? Koleżanka powiedziała w pracy, że jest w ciąży i na następny dzień dostała smsa, że nie ma pracy i ma nie przychodzić. Można tak?
a tak z innej parafi. Znacie się na prawie pracy? Koleżanka powiedziała w pracy, że jest w ciąży i na następny dzień dostała smsa, że nie ma pracy i ma nie przychodzić. Można tak?
kara86
Mama super, boziu ile ja bym dała żeby zobaczyć serduszko ❤
Mar-chew w pracy w hotelu mieliśmy polke w ciąży która miała silne mdłości i brała dużo dni wolnych na żądanie i pamiętam jak się mówiło ze jest pod ochroną bo jest w ciąży i ze nie mogą pociągnąć jej do żadnej odpowiedzialności, myślę że to co spotkało twoja znajomą to jest bez prawne. Ale napewno ma regulamin czy coś jak można smsem wymówić prace, chyba że to agencja.
Mar-chew w pracy w hotelu mieliśmy polke w ciąży która miała silne mdłości i brała dużo dni wolnych na żądanie i pamiętam jak się mówiło ze jest pod ochroną bo jest w ciąży i ze nie mogą pociągnąć jej do żadnej odpowiedzialności, myślę że to co spotkało twoja znajomą to jest bez prawne. Ale napewno ma regulamin czy coś jak można smsem wymówić prace, chyba że to agencja.
reklama
Mar chew, prawo jest takie, ze moga ja swolnic kiedy jest w ciazy, ale nie moga jej zwolnic PONIEWAZ jest w ciazy. Jesli poszlaby z tym do sadu I byla by w stanie udowodnic, ze zwolnili ja, poniewaz powiedziala, ze jest w ciazy, moze wywalczyc odszkodowanie od pracodawcy, ktore by wynosilo mniej wiecej tyle, ile by Musial jej zaplacic za ten caly czas az do porodu ( bo raczej malo prawdopodobne, ze ktos ja teraz zatrudni w ciazy) + normalnie macierzynski