reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Indi - no mówią jej, że nie ma pracy... czyli jeśli zatrudnią kogoś na jej miejsce to mogłaby iść z tym do sądu?
mama- super, że jest serduszko i, że mogłaś sobie sprawdzić :)

reklama
Mama, super, ze juz widzialas serduszko.
Mar-chew, jesli zatrudnia logos na jej miejsce to oczywiscie ze moze isc do sadu. Zatrudnuc na jej miejsce to mogluby gdyby np poszla na chorobowe, ale to tak tymczasowo. Najlepiej niech zasiegnie porady prawnika specializujacego sie w prawie pracy

Marchew niech ona normalnie idzie do pracy I jak nie ma dla niej pracy to niech jej ktos to poswiadczy na pismie bo beda miec podstawe ze poprostu nie przyszla bez powodu

Dziewczyny zrobiłam test clearblue digital mój M. Powiedział ze co ciążę to 100 funtów na testy wydaje, oczywiście przesadził.Test pokazał Pregnant 2-3 czyli 4-5 tydzień a jestem ponoć w 5 tyg i 2 dni. Czyli się zgadza :)
Mama ale mam gula ze juz widziałaś serduszko napewno czujesz się spokojniejsza.

Hej byłam dzisiaj u mojego gp odebrać kopie moich wyników wiec :
Antykoagulant tocznia - ujemny
Antykariolip igg - ujemny
Antykariolip igm - ujemne
ANA - ujemne
Czekam jeszcze na wyniki ASA ale wkurzylam sie bo jak byłam w labolatorium to nie zrobiłam sobie badań na przeciwciała przeciw łożyskowe a miałam zapisane na kartce . Resztę badań zrobie w Polsce jak bede

Kara le to gratki digital jest 25 czuly nie ma innej opcji jest ciaza :-)ja ebay zamawialm diditale 2 po 8 funtow I wczesniej za 9 na amzonie ale tam byl jeden didital I jeden zwykly clear blue ja na same testy w swoim zyciu wydalam tyle ze spoko mozna by bylo kupic jakis samochod za nie:-)a ja na wszytskie nasikalm I wywyalilam do smietnika:-)

Ovli czyli brak zaczepienia jednak.

Mama dobre to co napisałaś :) no tak już z nami jest ze uwierzyć nie możemy i potwierdzen szukamy. No ciąża jest napewno, tylki takie subtelne te objawy ale może w sumie dlatego ze nie dawno byłam w ciąży. To nie jest takie bum dla organizmu. A może Poprostu jest inna.

reklama
Kara , no niestety jestem w punkcie wyjścia , nie wiem co teraz czy robic dalej badania bo mam kilka czy czekac na ten list z kliniki . Nie przejmuj sie objawami to dopiero 5 tydz takze , dopiero sie zacznie za jakies 2 tyg .
A na testy ciążowe to ja tez wydałam kupę kasy ;(

Do góry