aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
kara 3 z moich koleżanek były w ciąży wtedy co ja ina całą trójkę dzieciaczków patrzę jakby teraz moje wyglądało i w jaki etap wchodziło. Nie zrobiłaś nic złego to po prostu cholerny niesprawiedliwy los zabrał ci Lilę. Dobrze że zajmujesz myśli a ona na pewno patrzy na ciebie z góry i ma nad tobą opiekę. Może to i dziwne, ale wierze i czuje że moje aniołki sie mną opiekują. Kiedy możecie sie znowu starać? Będziecie działać od razu czy chcesz poczekać?
mama gratuluje pierwszego pawika:-) kiedy idziesz na scan? My myśleliśmy o Tunezji i byłam blisko kupienia wycieczki i chyba anioł stróż nade mną czuwał bo kupiliśmy do Tajlandii zamiast Tunezji. Zostało nam jeszcze kilka dni ale czuje że żyje. To była świetna decyzja. tego nam było trzeba a do tego zmieniliśmy nasze myślenie i zamierzamy w tym roku trochę jeszcze pozwiedzać + zająć sie adopcją.
Przesylam wszystkim dużo słońca bo tu jest go aż nad to
mama gratuluje pierwszego pawika:-) kiedy idziesz na scan? My myśleliśmy o Tunezji i byłam blisko kupienia wycieczki i chyba anioł stróż nade mną czuwał bo kupiliśmy do Tajlandii zamiast Tunezji. Zostało nam jeszcze kilka dni ale czuje że żyje. To była świetna decyzja. tego nam było trzeba a do tego zmieniliśmy nasze myślenie i zamierzamy w tym roku trochę jeszcze pozwiedzać + zająć sie adopcją.
Przesylam wszystkim dużo słońca bo tu jest go aż nad to