reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Dzis clear digital tez mi powiedzial ze jestem w ciazy na zwyklym tescie nadal jest blade kreska mam wzrost temp I sie w miare trzyma cos mnie tam muli ale nie za bardzo mam mega przyplyw energy I troche mnie cyce bola poczekam z 2 tyg I zadzwonie do mojego lekarza zobacze co on powie na to :-)

reklama
mama co ja widzę!!!! Gratuluje!! Ale ci zazdroszczę że tak szybko ci sie udaje. Życzę ci spokojnej ciąży i niech dzidzia/ dzidziusie rosną zdrowo.

my sie właśnie urlopujemy i jest cuuuudownie! 2 tyg w upale - tego mi było trzeba :-)
pozdrawiam wszystkie i wysyłam duuuużo słońca

Aniolkowa nastawialm sie na rok I mysle sobie daje sobie spokoj bo psychicznie mnie to wykonczy w szoku bylam ze 20 testow zrobilam jak nic ale kolejny clear blue pokazal mi 2-3 w srode ide do lekarza dopiero jestem mega pozytywnie nastawiona bo inaczej sie nie da:-) grzej sie tam w sloneczku:-)naladuj akumulatorki I wracaj z pasazerem na gape:-)

Mama grauluje pisz co tam u ciebie.Tez zazdroszczę tak szybkiego dojcia do formy i plusoych testow.

Aniołkowa a tobie zazdroszce urlopu bo tu szaro i buro no czasem jakies przebłyski slonca się zdazaja,odpoczywaj opalaj się i wracaj do nas szczesliwa :)

A ja jakos staram się dochodzić do siebie chodz nie jest latwo, moja wspolpracownica która w tym samym czasie była wciazy jak ja ma już taki duzy brzuszek,czuje się okropnie patrz na nia i serce mi peka w czym jestem gorsza,co jest ze mna nie tak.
Bedac jeszcze w ciąży planowałam uczyc się robic na szydełku.Chodz w ciąży nie jestem już nauczyłam się i robie teraz kocyk z kwadracików zrobiłam mezowi czapke i dla 2i pol letniej bratanicy mojego M opaske ozdobna na glowe i grupsza na wiosne,a miałam dal mojej Lili robic, no nic ważne ze to zajmuje mi myśli.Chce tez zacząć biegac znowu bo czułam się rewelacyjnie po bieganiu te endorfinki potzrebuje ich teraz ale na razie tylko się przymierzam.Wciaz jeszcze nic nie wiadmo w sprawie wynikow minelo już 2m-ce,dzwonili tez jakiś czas temu ze szpitala powiedzieć mi wlasnie ze potrwa do 4m-cy a nie jak mówili na początku do 3m-cy.
Mialam tez już swój pierwszy okres myslalam ze zejde 6dni boli plecow i skorczy macicy a tak obfity maskara jakas.

Kara nie mysl tak ze gorsza jestes jeszce bedziesz mama nie moze byc inaczej Aniolkowa mam nadzieje ze nie pojechalas do tunezji ja bylam wczoraj u lekarza czekam na znak od poloznej maja mi umowic scan nie wiadomo kiedy zeby ustalic plan jeszcze nie dzwonilam do szpitala do mojego gina poczekam na polozna w sumie czuje sie swietnie az sie boje ze tak dobrze choc dzis zaliczylam porzadne nudnosci rano moj M najpierw sie cieszyl a pozniej sie zaczal martwic :eek: I sie poklocilismy jak narazie ciche dni

reklama
Kara, kochana nie jestes w niczym gorsza. Jestes najlepsza na swiecie I bardzo silna osoba. Nawet nie wiesz jak bardzo bym ci chciala pomoc jakby tylko sie dalo. Strasznie to wszystko niesprawiedliwe, ze musicie tak dlugo czekac na upragnione dzieciatko. Mocno wierze w to, ze sie doczekacie, nie moze byc inaczej. Wasze malenstwo bedzie mialo takich cudownych rodzicow. Trzymaj sie, przytulam.

Do góry