reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
kara kochana jak bardzo sie cieszę, że z dzidzią wszystko w porządku. Teraz bedzie tylko rosnąć. Z drugiej strony ciekawe dlaczego wcześniej miałaś poronienia na wczesnym etapie ciazy a teraz wszystko dobrze. Bierzesz coś innego niz w poprzednich ciążach czy to czysty przypadek? Rzadko tu zaglądam, ale chce widzieć tutaj tylko dobre wiesci od ciebie i dzidziolka!!

Pozdrawiam resztę kobietek :-*

Mama290 mam nadzieję że już tylko z górki
Akatsuki chce zdrowe dzieciątko, ale jak myślę o kucykach i sukienkach to aż zawsze tak było.a co to będzie zero przeczucia.

Aniołkowa właśnie nic innego nie robie od testu brałam ta luteine od ciebie 3 razy dziennie one 50mg były pani doktor przepisalam mi 100mg dwa razy dziennie.od siebie to mega regularnie zaczęłam jeść witaminy jak nigdy te dla par starajacych plus dodatkowo sam kwas foliowy czyli dziennie 800mg kwasu foliwego.Plus książka potega podświadomości wmawialam i nadal czasami powtazam jestem w ciąży, zdrowej ciąży... Nasza podświadomość ponoć jest potężna.
Nadal nie wieże ze ta ciąża trwa, wiadomo czym dalej tym większe szanse.tyle walki 4,5roku ponad 2 lata kliniki i tuż przed ivf, co prawda słyszałam takie historie nawet jedna z nich to moji znajomi z uk. Nie tracę nadzieji i wieże ze to mój czas.

To twój czas kara :-) tez mam tą książke od jakiegoś czasu, słyszałam dobre opinie i muszę sie kiedyś wziąć za nią i przeczytać. Ja oglądałam film na podstawie tej książki. Bedzie dobrze!!! Trzymam kciuku za zdrowa ciąże.

Indi dziękuję, tobie juz tak niewiele zostało, zazdroszczę przedemna jeszcze tyle obaw.

Aniołkowa byłam u położnej dowiedziałam się że dlatego ze ronilam wcześniej powinnam brać kwas foliowy 5mg który dostane od lekarza. W witaminach jest tylko 400qm czyli 0.4mg pomyślałam że tobie następnym razem też ta wiadomość się przyda.

Usg mam na 5 grudnia.

Kara, ja sie przez cala ciaze trzese. Ale czas szybko leci, najbardziej mi sie ciagnal pierwszy trymestr, pozniej juz z gorki.

Ja już pytałam w klinice o dodatkową dawkę kwasu foliowego i mi powiedział lekarz, że nie ma takiej potrzeby, ponieważ w badaniach nic nie wyszło, że mam niedobór. Walka z wiatrakami.

hej dziewczyny:) co tam u Was slychać? Wpadłycie w szał wyprzedaży ;p
u mnie wszyscy chorzy nie wyłączając Gabriela :( Właśnie wybieramy się do lekarza...

reklama
Ja mam grype, totalnie mnie rozlozylo, wiec na bieganie po sklepach sie nie nadaje, ale udalo mi sie upolowac pare okazji online :) rano strony byly tak pozapychane, ze na niektorych trzeba bylo czekac godzine :)

Do góry