reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Hej dziewczyny ja niestety trochę wpadłam w szał zakupów od tego weekendu minionego mnie wzięło. I ja na moje szczęście zdrowa jestem. W ten piątek mam usg 12 tydz i 3 będzie.

reklama
Kara - czekam na wieści jak na szpilkach :)
Aniolkowa - co tam u Ciebie?
Gabriel niestety na antybiotyku :( w piątek lekarz stwierdził przeziębienie... w poniedziałek wróciliśmy już z gorączką i zapaleniem ucha...

jestem sorki ale usg było na 13 i zanim do domu dotarlam. wszystko jest okej, dzidzia zywa rusza się tańczy, wkladala raczki do buzi caly czas. wynik NT to 1.2 a dopuszczalne jest do 2.5 a wiec na usg nie wygląda żeby był obciążony jakimis chorobami, no ale ostatecznie dowiem się później, z reszta wy już to wiecie. Tak bym chciała już oddechnac, ale ciagle się boje.

Załączniki

• DSC_0612.jpg
    DSC_0612.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Kara no jak malowany:) nie przejmuj sie prenatalnymi mloda jestes to co moze byc nie tak teraz to zAciskaj nogi i do nastepnego scanu:)

reklama
dzięki dziewczyny :-) jedyne co mnie martwi to plamienia które mam od 1 do 3 razy w tygodniu od brazowych,rozowych po jakby lososiowe, ale kazali się tym nie przejmować bo w macicy nie ma sladow krwi i czasami tak jest ze nie wiadomo z kad się biora, polozna jeszcze dodala ze dopóki nie ma zywej krwi i skrzepów to mam się nie denerwować a jak cos takiego się stanie to wzywac karetke.

Do góry