reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Mama290 od polskiego ginekologa dostałam dupka jak powiedziałam o plamieniach. Ale wcześniej bralam luteine.

Kara jaki piękny dzidziuś!!!! Zobacz 1/3 juz za Tobą, teraz bedzie juz z górki. A jak sie czujesz?
Te plamienia mogą być z otarć jak jeszcze brałaś luteinę, skoro w macicy nie ma śladów krwi to plamienia są z szyjki.

U mnie nic ciekawego. Czekam na @ wiec znowu doopa. Prędzej zrobimy sobie wnuka niz dziecko :-D kara zaczęłam czytać potegę podświadomości :tak:

Pozdrawiam was wszystkie kobietki

Aniołkowa dziękuję,dobrze się czuje mam już o wiele więcej siły niż na początku,czasami zapominam ze w ciazy jestem. Czytaj,czytaj ja co prawda do polowy doszłam,ale Wiedząc mniej więcej o co chidzi w chwili relaksu u mnie spacer powtarzalam swoją mantrę. A jak tam urzadze domku idzie?

Ja juz zaczynam sobie wmawiać, że jestem w zdrowej ciazy i to z bliźniakami :tak:
moja siostra juz to stosuje od lat i faktycznie jej sie duzo rzeczy udaje. Ja w ogole teraz zaczynam "odżywać", jest we mnie wiecej pozytywnej energii i myślenia. Skończyłam 20 tyg akupunktury i przeszłam na zabiegi refleksologii - boli okrutnie, aż mam ochotę wyć z bólu, ale sie nie poddaje- dla dziecka wszystko!! No i wraca we mnie życie!
Domek juz zaczyna wyglądać coraz ładniej - na święta mam obiecany kominek i chce siąść przed nim z lampką wina i poprzytulać sie do męża.
A jak u was dziewczyny plany na świeta? Któraś jedzie do Pl?

Aniolkowa ciesze się ze u ciebie tak pozytywnie i niech dalej tak będzie, bo wlasnie autor oprócz tego ze namawia do wmawiania sobie pewnych rzeczy to jeszcze mowi o pozytywnym mysleniu o sobie i innych, dobrych uczynkach.
A mnie teraz grypsko polozylo masakra jakas z dnia na dzień coraz gorzej, pije mleko z miodem,syrop z cebuli,melise,plocze gardlo woda z sola macie dziewczyny jakies inne sposoby? bo te mi na razie nie pomagają.
Ja swieta spędzam w uk, w wigilie pracuje do 18:30 mój tez także spędzimy w domu a w 1 dzień swiat na urodziny 2latki idziemy to bratanica moje M. urodzila się 24 grudnia,a 2 dzień swiat zaproszenie do znajomych.

Ja mialam 1:800 przy chłopakach bo wlasnie sprzatalam i mi wpadło w rece my swieta tutaj mialo byc kameralnie ale znowu kupa ludzi ehhh

reklama
Kara, super dzidzius! Fajnie sie usmiecha :) juz 1/3 za Wami! Pamietam jak nasz byl taki malutki I jak sie balam o wszystko, a tu tymczasem zostaly 4 TYG I nawet nie wiem kiedy to zlecialo. A plamieniem sie nie nartw, jak gin Ci mowi ze nic piwaznego, to tak jest. Tez plamilam w 15 TYG, ale jest OK. Trzymam kciuki!

Do góry