reklama
Hejka
Mam neta Jupiiii
Kara - przeoczyłam Twoje IVF !!!! wredna baba ze mnie, Bardzo ale to bardzo gratuluję!!!! Wierzę że doczekasz 40go tygodnia i zdrowej cudownej dzidzi!!! Ale super wiadomości, takie właśnie dają kopa innym staraczkom. Ja za jakieś 2 - 3 miesiące zgłoszę się do gina o ivf, jakodawczyni komórek. Ciekaweco wyjdzie z tego wszystkiego.
Miłej niedzieli życzę,
Buźka
Mam neta Jupiiii
Kara - przeoczyłam Twoje IVF !!!! wredna baba ze mnie, Bardzo ale to bardzo gratuluję!!!! Wierzę że doczekasz 40go tygodnia i zdrowej cudownej dzidzi!!! Ale super wiadomości, takie właśnie dają kopa innym staraczkom. Ja za jakieś 2 - 3 miesiące zgłoszę się do gina o ivf, jakodawczyni komórek. Ciekaweco wyjdzie z tego wszystkiego.
Miłej niedzieli życzę,
Buźka
Kara - taki śluz to norma. Nie pamiętam dokładnie, ale ileś tam tygodni po zagnieżdżeniu śluz podbarwiny na "ciemno" jest po prostu resztkami krwawienia po właśnie zagniżdżeniu. Fakt taki jet że powinnaś łykać progesteron. To nie prawda, że w uk nie ma progesteronu. Jest. Wystarczy przycisnąć lekarza. To będzie duphaston, a nie luteina. Tak czy siak progesteron. Idź do gp i wymuś to. Prawdopodobnie wcale go nie potrzebujesz, ale jak gp odmówi recepty, zażądaj badania na poziom progesteronu. To standardowe badanie. Miałam ich z 13 albo i lepiej. A martwić się możesz jeśli śluz będzie podbarwiony żywą krwią, a nie brązową. Teraz tylko myziaj się po brzuchalu i rozmawiaj z dzidziulkiem :-)
kara86
Fanka BB :)
Mousefish ja 'biorę' progesteron dopochwowo 2 razy dziennie od polskiego gina mam. Mam nadzieję że to nic ale na stra krew po zagniezdzeniu to chyba późno bo jestem w 8tyg i 2 dniu wg Usg w Polsce a wg @ 9tyg i 2 dniu. Nie wiem już,staram się nie swirowac.
M
mama290
Gość
Kara ciezko cos powiedziec a duzo jest tego sluzu? Moze to od lutki?dla spokojnisci warto by bylo zrobic usg bo moZe jest jakies male krwawienie a jak mialas robione usg w pl to lozysko gdzie jest? Bo moze masz nisko osadzone
kara86
Mama290 wiem ze najlepiej było by zrobić usg mój ciągną mnie dziś do szpitala,ale ja ze strachu nie chciałam na razie nie brudzi juz tak,a jeśli to mało widocznie,śluzu o golnie na wkladce mało bardziej przy podcieraniu widziałam kolor. Usg miałam robione w 6 tyg i pani doktor powiedziała ze wszystko jest dobrze.Na zjeciu widać ze przyczepione bokiem jeśli o to chodzi, bo coś tam doczytałam, nie wiedziałam o co mnie pytasz. Dziękuję ze mi odpowiadacie i wspieracie.Pomaga mi to, oddetchnac i nie klebie tych myśli tylko wywalam tutaj.
Ostatnia edycja:
Ania-Belfast
Akatsuki a co sie dzieje w pracy?
Jesli mozna wiedziec?
Jesli mozna wiedziec?
reklama
M
mama290
Gość
Kara czasem lozysko jest nisko i moze powodować jakies krwawienia tam w opisie powinnas miec gdzie dokladnie jest ale to jak pisalam moze byc wina lutki bo masz ja dowcipnie mogla podraznic jakies mikro uszkodzenie najgorsza ta niepewność a bylas juz u położnej tzn czy masz juz swoja? Moze zadzwon rano do gp i powiedz co ci jest niech Cie umówią na usg albo chociaz wyślą na early pregnancy unit bo teraz gramolic sie do szpitala to tylko pewnie strarta czasu popatrza i powiedzą ze normalne lez odpoczywaj i wszystko bedzie dobrze