reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
marchew gratulacje! Niech synus rośnie wam zdrowo!

mousefish podobno drugi cykl z clo jest najskuteczniejszy! Powodzenia

mama ​co u ciebie? Znasz juz płeć bliźniaków?

Indi - nie robiłam bo trzy dni temu dostałam @. ale dziś zaczynam clo od nowa.

Aniołkowa - też tak słyszałam że drugi jest skuteczniejszy, jak już w pierwszym się jajniki rozkręcą :-) i dlatego w tym cyklu wezmę 100mg a nie 50mg. jak wzięłam 50 nie miałam żadnych bóli jak przy moich naturalnych owulacjach. Zobaczymy za 22 dni czy się udało. Dobre jedno w tym wszystkim, że nie mam długich cykli, i wiem że coś się próbowało zagnieździć, skoro test był pozytywny, a kolejne już nie. To w sumie dobry znak dla mnie...

Nie dziękuję :-D co by nie zapeszyć. Mam jeszcze dwie szanse, jedną z 100mg i kolejną ju z 50mg bo więcej nie mam :-(

Aniolkowa poronilam 22 bylam prawie w 17 tyg no nic narazie robie sobie przerwe I moze jeszcze pomysle nad ciaza
Marchew gratulacje

reklama
Jakie to smutne, ze kobiety ktore tak bardzo chca I robia wszystko, zeby miec dzieci maja caly czas pod gorke, a takie ktore nawet nie odmawiaja sobie picia czy palenia w ciazy zostaja matkami :(
Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, ktore przechodzily badz przechodza ciaze w UK. Czy bylyscie badanie ginekologicznie podczas ciazy? Jakies mierzenie dlugoscci szyjki itp? Bo ja nic takuego poki co Nie mialam, natomiast w Polsce to chyba w standardzie. W wogole co do seksu w ciazy, mowi sie, ze jesli wszystko jest w porzadku to mozna normalnie. Ja narazie nie wiem czy jest w porzadku, bo nikt tego nie sprawdzal, wiec skad mam wiedziec czy cos zlego sie nie stanie.

Do góry