reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

Indi - wiesz, to moje marzenie, ale zdaję sobie sobie sprawę że to jednak ten "zonk" i .... echhhhh co tu gadać. Będzie to będzie, jak nie to nie. Dla niektórych mam już jedno, to po co o drugie się tak staram?

..a no po to. Bo jak o pierwsze się człowiek stara 4 lata, to chce drugie! i to jak!!! sama zobaczysz. Urodzisz dzidziusia, po porodzie jak będzie nie fajny powiesz że drugiego nigdy, ale jak tylko odchowasz to pójdzie że hej ho. Matką być - uzależnia :tak::tak::tak::laugh2:

reklama
Mousefish, strasznie mocno wierze w to, ze Ci sie udalo. Zobaczysz, bedzie dobrze. Juz sie nie moge doczekac jutra, jak tu zawitasz z dobrymi niusami :)

no i nic niestety, jestem baaaardzo zła! niepotrzebnie ten jeden wyszedł pozytywnie. jak nie dostanę @ do poniedziałku i dalej będą negatywne, to poproszę gp o test z krwi. i jeszcze dziś zrobię w południe jak będą siuśki mniej rozcieńczone.

Mar-chew, gratulacje! Witamy na swiecie Twojego synka! Jak sie czujecie? Jak juz troche odpocznuesz to wrzuc zdjecie malus ka I poopowiadaj troche, jak bylo:) Ja juz sue nie moge doczekac kiedy mede mogla nasza dxidzie przytulic, a ty jeszcze dlugie pol roku :)

GRATULACJE WIELKIE!!!! Witamy malego Gabrysia :-)

opisz jak bylo kiedy bedziesz miec wolna chwile :)

u mnie bez zmian. kolejny minus a tempka wywindowala w gore choc podbrzusze daje juz znaki.

Mousefish, ale nie dostalas okresu? Idz na badanie z krwi. W moczu nikoniecznie poziom hormonow moze byc wystarczajaco wysoki

reklama
Do góry