reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
mama - a nic o porodzie nie pisałam ;p poród był świetny! w życiu się nie spodziewałam, że będę tak mega zadowolona z porodu :) chyba dużo daje podejście położnych... skurcze miałam za to tragiczne... w życiu się nie spodziewałam, że kiedyś doznam takiego bólu - poród przy tym to pikuś...

Mama tak mi przykro,naprawde sciskam mocno. ja pie**** nie wierze.

Marchew gratuluje!!!

Mousefish a ty mierzysz temp zeby jakos potwierdzac chodz w malym stopniu swoje owu?

Aniolkowa
trzymam za ciebie kciuki, pamietam o 24 lipca i daj znac co i jak.

A ja dostalam 19 czerwca pierwsza @ po 41 dniach i do tej pory minimalnie plamie.Dzwonilam do kliniki zeby poinformowac ze wszystko wraca do normy i ustalili mi jakis podwojne spotkanie na 25 lipca,ale ze wzgledu na urlop musialam odmowic i znowu trafilam na liste oczekujacych.Dzisiaj przyszedl list ze mam to spotkanie 19 sierpnia.Ciekawe jak bedzie wygladac troche sie stresuje. Czy bedzie o ivf czy nie mam pojecia o czym.

Kara - zaczne mierzyc od jutra. oprocz tego mam testy owu. wczoraj wzielam piata dawke clo. teraz bedzie sie dzialo oj bedzie... :-)

tez jestem ciekawa tej Twojej wizyty :)

Dam znac dziewczyny napewno :tak:
Mousefish u mnie mierzenie temp. praktycznie zawsze odzwierciedlalo to co sie dzieje chodz skokow w roku moze ze 2 mialam.
I tak pomyslalam ze u ciebie to moze sie sprawdzi przynajmniej zobaczysz jak nie bedzie skoku teraz to moze trzeba bedzie zwiekszyc dawke.
chodz mam nadzieje ze to juz twoj ostatni cykl z clo, trzymam kciuki ;-)

Kara - ja mierzylam dlugi dluuugi czas. Lacznie z badaniem codziennym szyjki i sluzu. U mnie tez nie bylo skoku nigdy, nawet jak mialam swoje normalne owulacje potwierdzone u lekarza. Za jakis czas dopisze reszte z kompa bo z tel. jest do d..... :-D

,,, NO I odpisuję. Ja mierzyłam tempkę non stop. Nigdy skoku nie miałam, a owulacje miałam potrwierdzoną badaniem prolaktyny w 21dc. przez 3 cykle do przodu. Potem nie miałam swoich owulacji, podejrzenie PCOS ni stąd ni zowąd. Teraz albo się uda alb nie, Mamy cudne dziecię, przecudowne, a jak będzie kolejne, to będę przeszczęśliwa, My będziemy. Ja, mój M i moje cudo - Naalka :tak:

reklama
Do góry