Mogl spowodiwac, ze tabletka sie nie wchlonela. Ciezko powiedziec czy zasxlasz w ciaze, plodnosc kobiety zalezy od wieku czynnikow I nie koniecznie zajscie w ciaze to takie hop siup. W czasach, kiedy bralam tabletki I nie planiwalismy dziecka to w czasie antybiotykoterapii zabezpieczalismy sie dodatkowo.
reklama
hejka
No niestety antybiotyki osłabiają działanie tabletek, ale tylko osłabiają. Musiałabyś mieć mega pecha gdybyś zaciążyła...
Nie brałam wczoraj lutki, i w sumie dobrze bo dziś dzień planowanej @ i test negatywny. Czekam teraz na kolejny cykl.
No niestety antybiotyki osłabiają działanie tabletek, ale tylko osłabiają. Musiałabyś mieć mega pecha gdybyś zaciążyła...
Nie brałam wczoraj lutki, i w sumie dobrze bo dziś dzień planowanej @ i test negatywny. Czekam teraz na kolejny cykl.
Mousefish ja widze kreche jak nic, powtirz jutro z Rana puerwszym sikiem. Mialam identyczny test. Zaciskam kciukasy, ale na moje to raczej masz lokatora w brzuszku
Aha, to jest pierwszy dzien cyklu wuec mizliwe ze poziom hormonow nie jest taki duzy, najwieksze stezenie masz w tym puerwszym porannym wiec moze dlatego te kolejne nie wychodzily.
Aha, to jest pierwszy dzien cyklu wuec mizliwe ze poziom hormonow nie jest taki duzy, najwieksze stezenie masz w tym puerwszym porannym wiec moze dlatego te kolejne nie wychodzily.
Indi - jaz porannego nie robię, bo w nocy wypijam przeszło litr wody mineralnej. JAkoś tak już mam że muszę. i poranne są straaaszne rozcieńczone. te kolejne, jak szykuję niuńkę do szkoły to nie piję i są skoncentrowane.
ale oczywiście powtórzę... :-)
trochę się wkurzę jak nie wyjdzie, bo ja też tam widzę krechę jak ta lala
ale oczywiście powtórzę... :-)
trochę się wkurzę jak nie wyjdzie, bo ja też tam widzę krechę jak ta lala
Powtorz, ja tam mysle ze wyjdzie Ci jutro ciemnuejsza kreska. Ja drugiego dnia sikalam na 3 rozne testy, dwa te ebayowe I 1 z asdy caly arsenal wyszedl pozytywny. Dopuero po jakis czasie zrobilam ten z cleatblue, ktory pokaxuje jak dlugo jest sie w ciazy.
Ja tez duzo pije, nie klade sue SPAC bez butelki z woda book, ale mysle, ze to nie problem. W nicy I tak chyba poprostu sijamy mniej niz w dzien. Trzymam kciuki I daj jutro znac jak poszlo. Ale mi juz sie japa cieszy za Ciebie
Ja tez duzo pije, nie klade sue SPAC bez butelki z woda book, ale mysle, ze to nie problem. W nicy I tak chyba poprostu sijamy mniej niz w dzien. Trzymam kciuki I daj jutro znac jak poszlo. Ale mi juz sie japa cieszy za Ciebie
nie, ja nie dosyć że dużo piję w nocy, to jeszcze z 5 razy chodzę do toalety. I nie, nie budzę się na sikanie i potem nie mogę zasnąć. JA prawie jak lunatyk idę, a jak tylko ląduję w łóżku to zasypiam w ciągu kilku sekund
i nie ma u mnie skoncentrowanego siusiu, bo co chwila piję i idę sikać
Kurczę, ale tak się cieszyliśmy, a tu może się okazać "false positive" zdarza się rzadziej niż "false negative" ale ktoś na takiego zonka musi trafić niestety i chyba to jestem ja :-(
i nie ma u mnie skoncentrowanego siusiu, bo co chwila piję i idę sikać
Kurczę, ale tak się cieszyliśmy, a tu może się okazać "false positive" zdarza się rzadziej niż "false negative" ale ktoś na takiego zonka musi trafić niestety i chyba to jestem ja :-(
reklama
Mousefish, nawet tak nie mysl. Jutro rano Cie widze jak wrzucasz fotke z 2 krechami jak masz teraz gdzie to idz zakup jeszcze ze 2 testy roznych producentow I postaraj sie wysikac wszystkie naraz, przy jednym posiedzeniu, wtedy nie bedziesz miala watpliwisci. Powodzenia