reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

mama - piję herbate z liści malin... trzy dziennie - nawet zaczęłam myśleć o czterech ;p pogmerałabym ale jest strasznie wysoko ;p nawet położna miała problem... nic czekam do jutra ;p

reklama
Jeszcze olejek z wiesiołka pomaga plus szczypanie czy tam drażnienie sutków.
Myj okna, dużo chodź po schodach, wiadomo przytulanki i inne sposoby i może się uda :-D

eeee... a ja myślałam że pie-truszka już urodziła w niedzielę :-D
ale będzie fajnie jak urodzisz dokładnie w dzień wyznaczonego porodu. :-):tak:

i jeszcze zdecyduję dzisiaj po południu czy wezmę lutkę czy nie.
zrobiłam dziś testa i nie ma nawet cienia... a jutro mam termin @.
żadnych objawów ani na fasolinkę ani na @ nie mam.
nic, jeszcze 3 cykle z clo przede mną :baffled:

A!! zapomniałam dodać.
Dziś nad ranem, dla niektórych w środku nocy bo kole 3-4 śniło m się że zrobiłam test i wyszła lekka różowa kreseczka. tak się cieszyłam że się obudziłam. jak się obudziłam to zdałam sobie sprawę że to tylko sen. i znowu usnęłam, i tak trzy razy!!!! koszmar dosłownie! cieszyć się 3 razy i trzy razy się rozczarować :-(

Ostatnia edycja:
Do 30 będzie 4 dni po terminie? tak?
To położna zaleciła cesarkę, czy sama się decydujesz?
tak tylko pytam bo mi nie dali takiej propozycji, jak przenosiłam 12 dni. nawet skurczy nie miałam w sumie. Oksytocyna i masaże pomogły, ale nawet nie zliczę ile masaży miałam. a oksytocyna zaczęła działać po dobie :szok:

nie chciało mi się zmienić suwaczka... wg nich będzie tydzień po terminie... to jest decyzja lekarza bo wcześniej miałam cc... ja już zwątpiłam, że urodze sn :(

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie. Od sierpnia tamtego roku biorę tabletki anty. W tym miesiącu podczas przyjmowania tabletek w pierwszym tygodniu musiałam brac antybiotyk. Jakie jest prawdopodobieństwo że antybiotyk mógł obniżyć dzialanie tabletek i czy mogłam zajść w ciążę. Proszę o odpwiedź. Pozdrawiam

Do góry