reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Witam was kochane ja jestem po 2 nieudanych probach ICSI a teraz jestem po IMSI w Polsce I mam nadzieje ze tym razem mi sie uda .

Witaj Jesi :)

POwodzenia. Trzymam kciuki jak najmocniej :tak:

Marchew - a co? położna wyznaczyła Ci niedzielę na wywoływanie, czy sama tak sobie postanowiłaś i tak ma być? :-D:-D:-D

JA sobie wczoraj zamówiłam 50 testów ciążowych. Tym razem innej firmy... :rofl2:

Indi - a kiedy masz powtórkę z badań na tarczycę?

Czesc Jessi! Bardzo mocno trzymam kciuki, zeby Sam sie udalo.
Mousefish, wczoraj mialam robi one jakie's przeciwciala, mysle ze wyniki beds w przyszlym tyg I ewentualnie zacznie leczenie. Wczoraj tez zrobilam wszystkie wyniki zlecone przez polozna.

Co do testow, to pamuetam ze te dziady z clear blue zawsze wychodzily negatywny, a dopuero na takim zwyklym ebayowym kupionym w ilisci chyba 10 wysxla druga kreska, wiec mam nadzieje, ze Tobie tez wyjdzie :) kiedy robisz test?

Marchew herbatke z lisci malin pomaga zmiekczyc szyjke a jezeli chodzi o masaz to mozna samemu o ile dosiegniesz pomietolic moze pusci

reklama
Jesi, mi die zdarzyl:)
Szwagierce mojej najlepszej ptzyjaciolki tez, kobitka byla po 4 nieudanych ivf, juz calkowicie stracila nadzieje, ze kiedykolwiek urodzi dzidziusia a jakos sie stalo ze zaszla w ciaze naturalnie, wpadkowo wrecz bo sie nie spodziewala kompletnie. Taka prawda, ze tez duzo sie dzieje w glowie, Jesi:)

Do góry