reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Mousefish jak miło wszystkie dzieciaczki były Twoje :) heh coś w Tobie jest wyjątkowego, że wszystkie do Ciebie lgną :) A my dzisiaj zawieźliśmy spermę na badanie i teraz czekamy na wynik. Kolorowych !

Dzięki dziewczyny :-)

Ja najchętniej sklonowałabym niuńkę he he... nie byłoby problemu ze staraniami :-D

Marchew - Ty już na mecie jesteś :-) lada moment będziesz tulić maleństwo. Pewnie nie możesz się doczekać?

A dziś przesiadam się na windowsa 8. Ciekawe jak mi pójdzie...

.
... ja tak sobie tu piszę, a na zewnącz mój królik bryka. Patrzę przez okno a ten diaboł mały poluje na kota. Nie kot na królika, tylko odwrotnie. Kot się wystraszył i uciekł :baffled::eek:
Miałam ochotę zrobić z niego potrawkę. Dziś zakłada niuńka swoje nowe sandałeczki clarksa!!!! dwa razy je miała na nogach! Patrzę a cały przód jest zeżarty !!!! chyba będzie ta potrawka na obiad :angry:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny ! A wyniki mojego męża w przyszłym tyg będą. dzięki za kciuki ! ;* Mousefish ale ten twój królik urwis, masz wesoło z nim :D heh Proszę Was o radę bo jesteście ekspertkami dla mnie ::) Bo chcę zrobić na własną rękę badania krwi a mianowicie
LH, FSH, ESTRADIOL - 2-4 dc,
TSH - dowolny dzień cyku,
PROGESTERON W 21dc,
TESTOSTERON - dowolny dzień cyklu,
PROLAKTYNA - nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi.
Dziewczyna bardzo proszę Was o pomoc bo nie jestem pewna czy znalazłam dobre dni. Czy powinnam zrobić jeszcze jakieś dodatkowe badania?

Hejka

Gosiaczek - progesteron zleciła Ci przecież GP. To po co robić chcesz prywatnie?
Co do prolaktyny, to bada się ją w każdym dniu jaki sobie wybierzesz, bo jej poziom w cyklu jest niezmienny. Ja normalną prolaktynę mam w normie, ale po obciążeniu bardzo wysoką. W uk nie robią prolaktyny z obciążeniem, więc trochę przechlapane. Ja ich oszukałam i zrobiłam normalną prolaktynę, i później wzięłam tabletkę na obciążenie i wynik był ogromny. Dostałam na to dostinex i skierowanie na skan głowy, żeby wykluczyć mikrogroczulaka.

A u mnie wczora od samego rana do wieczora piękne testy owu pozytywne. Dziś trochę podbrzusze pobolewa, ale ogólnie spoko po clomidzie. Nie spodziewałam się owu bezbolesnej. Jutro zaczynam łykać lutkę przez następne 12 dni. i test. Oby +
Jeśli nie, to kolejny cykl znowu na 50mg. clomidu, i jeśli kolejny się nie uda, to w trzecim cyklu zwiększę dawkę do 100mg, i w ten sposób pozbędę się całego clomidu jaki mam. Mam nadzieję że się uda. A przy podwójnej dawce może bliźniaki he he :-D

No i przesiadka na windowsa 8 okazała się miłym zaskoczeniem. Bardzo spodobał mi się ten nowy system. Bardziej niż windows 7 :tak:

reklama
Do góry