reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Mousefish powodzenia.
Niestety, ale do zapłodnienia potrzebne jest więcej niż jeden plemnik, bo faktycznie jeden zapladnia, ale reszta mu pomaga dotrzeć do jajeczka pokonując przeszkody. Po drodze gina a dociera jeden najsilniejszy. Do zabiegu inseminacji potrzebne jest conajmniej 1 milion plemników
Niestety, ale do zapłodnienia potrzebne jest więcej niż jeden plemnik, bo faktycznie jeden zapladnia, ale reszta mu pomaga dotrzeć do jajeczka pokonując przeszkody. Po drodze gina a dociera jeden najsilniejszy. Do zabiegu inseminacji potrzebne jest conajmniej 1 milion plemników
Aniołkowa - no fakt niestety, dlatego mojego karmię witaminami dla ciężarnych i siebie też, plus omega3.
I ja mu dam przeszkody! drań jeden, jak nie dotrze do miejsca spotkania, to mu ogenek odgryze
Kaarola - i tego się obawiam bo wtedy skręcałam się z bólu, ale tym razem będę gotowa
I ja mu dam przeszkody! drań jeden, jak nie dotrze do miejsca spotkania, to mu ogenek odgryze
Kaarola - i tego się obawiam bo wtedy skręcałam się z bólu, ale tym razem będę gotowa
gosiaczekheh
Zaciekawiona BB
Hej Staraczki ! Wracam po małej nieobecności. Dzisiaj mieliśmy z mężem spotkanie z GP. Na początku przeprowadziła wywiad. Potem przebadała mnie (sprawdziła brzuch i zrobiła cytologie), potem przebadała mojego męża tam Powiedziała, że mam zgłosić się jak dostanę @ i wtedy zrobić badanie krwi w 21 dc. Trochę się naczytałam i wiem, że w PL robi się badania najpierw w 2-3dc, a potem w 21dc.. a tu kazała dopiero zrobić w 21.. Z moim mężem mówiła, że się skontaktują odnośnie testu spermy. Więc wyczekuję teraz @, dzisiaj jest 48 dzień . Mam nadzieje, że coś ruszy
Witam nowe staraczki ! %%% Dla wszystkich ! Miłego dnia !
Witam nowe staraczki ! %%% Dla wszystkich ! Miłego dnia !
Dziewczyny witam po dluzszej nieobecnosci.
Kara ogromne kciuki za usg !!
Jesli moge sie wtracic to moim zdaniem najlepsze witaminy dla facetow to Wellman Orginal. Zanim moj maz zaczal brac te witaminy mial okolo 26mln plemnikow po 2 miesiacach wyniki byly duzo lepsze a wynik przed ivf byl oszalamiajacy 196mln !!
Te witaminy dostaniecie na sklepiew Asda 3 opakowania kosztuja £10. Zycze wam wxzystkim powodzenia i mam nadzieje ze zafasolkujecie jak najszybciej i nie bedziecie musialy sie meczyc tyle co ja. Sciskam mocno !
Kara ogromne kciuki za usg !!
Jesli moge sie wtracic to moim zdaniem najlepsze witaminy dla facetow to Wellman Orginal. Zanim moj maz zaczal brac te witaminy mial okolo 26mln plemnikow po 2 miesiacach wyniki byly duzo lepsze a wynik przed ivf byl oszalamiajacy 196mln !!
Te witaminy dostaniecie na sklepiew Asda 3 opakowania kosztuja £10. Zycze wam wxzystkim powodzenia i mam nadzieje ze zafasolkujecie jak najszybciej i nie bedziecie musialy sie meczyc tyle co ja. Sciskam mocno !
kara86
Fanka BB :)
Niestety ciąża się nie rozwija, jutro mam już wizytę w szpitalu zdrowia kobiet mają zrobić usg jeszcze dla pewności i decyzja jak usunąć,a klinika niby ma się zastanowić co dalej. Z jednej strony mam ochotę to rzucić w cholerę a z 2 wiem ze powinnam walczyć dalej nie wiem co robić naj chętnj to bym tam w cale nie jechała,ale wiem ze powinnam się oczyścić. No i tyle 4 lata walki żeby znowu poronic.
Kara - mocno ściskam, strasznie smutno że się nie udało... znowu! to bardzo niesprawiedliwe. Może jedyne szczęście w nieszczęściu że miało wadę genetyczną i dlatego się nie rozwija. A wtedy lepiej wcześniej niż później. Jeszcze raz mocno ściskam. Trzymaj się, i pomyśl nad innymi badaniami. Pogadaj z jedną ze staraczek, ma wykres na npr, bo na bb już mało się udziela, ona też przeszła baaaardzo długą drogę.
Wejdź na mój wykres i cofnij się o kilka, aż będziesz miała wpis od Anita-Enya. Ona Ci podpowie co i jak... i w końcu jej się udało. Jest w 16tc.
Wejdź na mój wykres i cofnij się o kilka, aż będziesz miała wpis od Anita-Enya. Ona Ci podpowie co i jak... i w końcu jej się udało. Jest w 16tc.
M
mama290
Gość
Kara sciskam mocno:-( moze odpoczni sobi nabierz sil I podejdz do ivf zycze ci duzo wytrwalosci I napewno sie uda
kara86
Fanka BB :)
Dziękuję za wsparcie to taka moja pierwsza nerwowa myśl z tym rzuceniem wszystkiego. Na pewno nie przestaniemy walczyć pogadalismy sobie i najważniejsze ze mamy siebie jest nam dobrze razem a jak natura nie da nam malucha trudno. Ja jestem dość silną osoba i po tej rozmowie czuje się już o wiele silniejsza mama mojego M. też kazała nam się nie poddawać jego kuzyn z żoną poronili 9 razy a za 10 mają córkę nie wiedziałam o tym ale do okola jest mnóstwo ludzi z takimi problemami. A jak się nie uda do 35-36 lat to kupimy sobie kolejne labradory :-) nie załamie się napewno mam wspaniałego faceta a co bedzie czas pokarze.
reklama
Kara86 nie poddawajcie się mam tutaj znajomych którzy juz 8 razy podchodzili do in vitro lekarze nie dają im szans na powodzenie ale oni walczą. Wierzą że zostaną rodzicami! Dlatego Ty też potrzebujesz teraz wsparcia i cierpliwości ale zobaczysz ze w końcu się uda Życzę Ci tego bardzo bardzo serdecznie :**