reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Niestety test z dzisiaj też negatywny, a ta kreseczka jest dalej baaardzo widoczna i różowiutka. Wadliwy znowu test w takim układzie :-(
I już wiem czemu piersi bolą... dziś zaczęłam plamić. Znowu!

a godzine po tym poście przestałam plamić i nie plamię do tej pory. Powalony ten mój organizm wrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Mousefish :* <przytulam> Ja też zrobiłam test i wyszedł negatywny:( więc myślę, że jutro lub pojutrze powinnam dostać @ I kolejny miesiąc przygotowań przed nami:( Jakie używasz testy? Ja zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i ciążowe z ebaya mam ich całą masę;p w innym przypadku bym zbankrutowała lol. Ja dzisiaj już wracam do pracy po słodkich leniuchowaniu wcale mi się nie chcę ale mus to mus :)

DZIWCZYNY na gwalt potrzebuje progeseron. Wczoraj popoludniu polecial skrzep a pozniej pare kropel krwi pozniej tylko plamienie.Rano wyleciala jakby jakas galaretka wzielam je ze soba do kliniki bo chcieli mnie widziec na nastepny dzien.
Galaretka to oczywiscie pecherzyk ciazowy ale jest jeszcze jeden, ktory ma male szanse ale ma.
Oczywiscie sprzet nie byl dobry i nie bylo dobrze widac czy jest cos w srodku pozatym to dopiero 5 tydzien, a ze to anglia to nie potzrebne leki ani szpital tylko cud.

gosiaczekheh idź do gp i powiedz, że od poronienia sie staracie akurat to bedą 2 lata, wiec wszystkie te badania, które wymieniłaś zrobią ci za darmo, plus badania nasienia. Należy ci sie! Ja tez poszłam, ale rok po pierwszym poronieniu i nie było problemu. Jak wyjdą ci dobrze te badania skierują cie na dalsze juz do kliniki nieplodnosci. Jesli masz długie cykle to możesz miec PCOS? Sprawdzałaś to kiedyś?

mousefish szkoda że znowu test narobił ci nadziei. Ja tez zrobiłam 2 dni temu, ale odpowiedz miałam jasną i dzisiaj przylazła @.

Ja muszę odpuścić starania na conajmniej pól roku. Nie wiem jak ja to przeżyje, bo to dla mnie wieczność. Staramy sie non stop od 5 lat i teraz mam odpuścić :-(

Kara - zrobili Ci badanie na poziom progesteronu? Jak nie to koniecznie sobie tego zażycz! Tak tu już jest, że jak się nie uprzesz to nic nie wskórasz. Trzymam za Ciebie kciuki!!! barddzo bardzo mocno!!! Napewno wszystko będzie dobrze :tak:

Aniołkowa - no właśnie, wstrętny test, i cały czas jest na nim różowa linia! Wredny test ... be be
I czemu pół roku przerwy?
Patrz, ja przestałam brać pigułki i po 4 latach zaszłam w ciążę dopiero, i to wszystko było na luzie, nie miałam pojęcia o testach owu, o mierzeniu temperatury itp. Po prostu spontan 100% i zero myślenia o dzieciach. Aż pod koniec tych 4 lat pomyślałam że coś jest nie tak, i trzeba coś sprawdzić... a tu nagle mdłości, wstręt do papierochów i pozytywny test bootsowski notabene, no i dzisiaj wnerwiająca pięciolatka he he, i zero papierosów od pozytywnego testu. Dwa w jednym :-D:-D:-D a paliłam paczkę dziennie...

Gosiaczek - ja też kupuję te ebayowe, bo też bym zbankrutowała he he... ale zamówiłam dwa testy first response za 5.95 z ebaya, i zrobię jak przyjdą, i jeśli nie dostanę @ do tego czasu, a plamienia były i się zmyły.

Cycole bolą jak cholera, aż tak muszę się wyrazić, bo mnie nigdy przed @ nie bolą, może czasem, ale nie tak. To dlatego ten test zrobił mi nadzieję:crazy::rofl2:

kara - mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze - jak wrócę do UK (nadal jestem w Polsce) to prześlę Ci moją luteine...

mousefish - też tak miałam, ciąże biochemiczne - na kilka dni przed okresem dostawałam plamień, które przechodziły na dwa dni i okres właściwy,,, który trwał jakieś 14 dni! Była to niedomoga ciałka żóltego... jak tylko zaczęłam brać luteinę po owulacji - ciąża się utrzymała :-)

aniolkowa.mama dziękuję za rady ! ;* W poniedziałek wybieram się do GP, więc zobaczymy.. nigdy wcześniej nie sprawdzałam czy mam PCOS (bo ostatni ginekolog w Polsce stwierdził, że jednym z objawów jest nieregularna @, ale że jestem szczupła i nie mam nadmiernego owłosienia ( a zapomniałam mu powiedzieć o kilku włoskach na piersiach i brzuchu.. nie wiem czy to ma jakiś wpływ) i on zna mnóstwo kobiet które zaszły mimo nie regularnego @... ehh.. a dzisiaj mój 46dc a test negatywny.. można zwariować:(( a powiedz mi jak się bada PCOS ?
Aniołkowa dlaczego musisz zrobić pół roczną przerwę?
Pozdrawiam Was i uciekam na małe zakupki, a potem na ploteczki przy kawce z koleżanką :)

reklama
Aniolkowa co z ta przerwą,czemu?
Gosiaczekheh ja też mam pco u mnie to był stosunek jakiś hormonów do siebie plus usg które mówiło ze pecherzyków jest klilka ale małe i żadnego dominujacego nie rosly a więc nie pękał ani jeden i nie było owu.
Mama290 a u mnie kochana wciąż plamienia z brązowych na jasniejsze trochę.Piersi nadal myślą ze jestem w ciazy to może i jestem bo ja już głupia jestem i nie wiem co się dzieje,mam nadzieję ze zdazy się mój cud i fasolka rośnie.Dzięki Aniolkowej mak luteine na te plamienia a teraz na szczęście jest dlugi weekend czyli zero pracy tylko odpoczynek chodź to trudne.

Do góry