Kara - zrobili Ci badanie na poziom progesteronu? Jak nie to koniecznie sobie tego zażycz! Tak tu już jest, że jak się nie uprzesz to nic nie wskórasz. Trzymam za Ciebie kciuki!!! barddzo bardzo mocno!!! Napewno wszystko będzie dobrze
Aniołkowa - no właśnie, wstrętny test, i cały czas jest na nim różowa linia! Wredny test ... be be
I czemu pół roku przerwy?
Patrz, ja przestałam brać pigułki i po 4 latach zaszłam w ciążę dopiero, i to wszystko było na luzie, nie miałam pojęcia o testach owu, o mierzeniu temperatury itp. Po prostu spontan 100% i zero myślenia o dzieciach. Aż pod koniec tych 4 lat pomyślałam że coś jest nie tak, i trzeba coś sprawdzić... a tu nagle mdłości, wstręt do papierochów i pozytywny test bootsowski notabene, no i dzisiaj wnerwiająca pięciolatka he he, i zero papierosów od pozytywnego testu. Dwa w jednym
a paliłam paczkę dziennie...
Gosiaczek - ja też kupuję te ebayowe, bo też bym zbankrutowała he he... ale zamówiłam dwa testy first response za 5.95 z ebaya, i zrobię jak przyjdą, i jeśli nie dostanę @ do tego czasu, a plamienia były i się zmyły.
Cycole bolą jak cholera, aż tak muszę się wyrazić, bo mnie nigdy przed @ nie bolą, może czasem, ale nie tak. To dlatego ten test zrobił mi nadzieję