reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Nic się nie dzieje bez przyczyny,tak widocznie miało być. Sorki że tak wypytuje a czasem dobrze coś tam wiedzieć od bardziej doswiadczonych.

reklama
Hejka

Kara - co tam u Ciebie? rośnie jakaś fasolinka? :-)

Jutro dzwonię umówić się do endo, znów dostałam @ 16 dnia cyklu. Coś jest strasznie nie tak...

Mousefish o to rzeczywiście długie te twoje cykle, masz rację rób z nimi porządek.
A u mnie nic nad zwyczajnego jajniki trochę tak jakby bolą-pieką to dziwne uczucie nie wiem jak to opisać często też mi tak podczas @ robią,czyli tak jakoś @ się robi po trochu,a po za tym nic więcej chyba bo nie sprawdzam tem. Ani nic z tych rzeczy.

Kara - moje cykle nie są długie tylko krótkie właśnie. Dostałam @ 16 dnia cyklu, który w moim przypadku powinien trwać 26 dni a nie 16. poprzedni cykl trwał 10 dni. Więc mam teraz bardzo częste @ i bardzo krótkie cykle.

A za Ciebie cały czas trzymam kciuki, i czekam na wieści od Aniołkowej kiedy wizyta w poradni...

Mousefish kurcze takie cykle mówią same za siebie nie ma w nich owulacji bo tyle co trwają twoje cykle powinna trwać 2 faza cyklu, kurcze jak czasami wszystko się beznadziejnie komplikuje kiedy chcemy się starać o dzidziusia.
Ja nigdy wcześniej nie miałam problemów wszystko się zaczęło po poronieniu akurat wtedy kiedy zależało mi na zapelnieniu tej pustki.

Witam mam do sprzedania 3 opkowania Luteiny po jezyk, i Duphaston 10mg-2 opakowania. ImageUploadedByForum BabyBoom1397568925.305977.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1397568938.538303.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1397568949.595545.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397568925.305977.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397568925.305977.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 41
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397568938.538303.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397568938.538303.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1397568949.595545.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397568949.595545.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Basik snilas mi się dzisiaj i chyba cię wywołałam.jak sie czujesz? Rany ty juz w 25tc! Szok. Kogo nosisz w brzuszku? Ściskam cię mocno kochana!

Kara jeszcze 2 dni :-) jak się czujesz? Jest jakoś inaczej?

Roxi ty w Polsce odpoczywasz? Jak Viki u dziadków? Pewnie rozpieszczana co?

Mousefish ja jeszcze tydzień do wizyty.

Ostatnia edycja:
Hej Aniolkowa widzę że już lepiej się czujesz, coraz częściej zagladasz, a kiedy twoja wizyta?
No ja od niedzieli wieczora mecze się z zatruciem "salatka z majonezem nie schowana do lodówki" kurcze to już drugi raz mi się zdazylo że ja się na błędach nie uczę, ale wczoraj wieczorem zdecydowanie lepiej.
Jestem tak opuchnieta że już mam dosyć tego cyklu.

Hej dziewczyny dzisiaj na TLC wieczorem są powtórki o ivf a później nowe odcinki ivf-9 miesięcy później

Ostatnia edycja:
Kara mam nadzieje że to nie sałatka;-)
Wizytę mam za tydzień w czwartek a z samopoczuciem różnie bywa. Mam depresję co bardzo odbija się na moim zdrowiu i na moim związku. Dużo by pisać i nie chce wam tu smucic bo to wątek nadziei a nie smutków. Wracam tu bo to dla mnie odskocznia i nadal jestem staraczką. No i stesknilam się:-)

reklama
Kochana Aniolkowa możesz smucic i cieszyć się tutaj ile chcesz i potrzebujesz. No mój M. Też ma nadzieję że to nie sałatka, ale to przecież za wcześnie by było na takie akcje a pozatym objawilo mi się to mega bólem żołądka kilka cm pod mostkiem i bólami głowy a więc tak typowo.

Do góry