reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Mousefish a dostalas coś na ten swiat? Czy tak cię zostawili.

A ja wczoraj usg miałam jeden pechol miał 17.7 i dwa za nim 15.6 i 15.3 miała spory problem z ich mierzeniem bo dużo innych było i wszystkie w kupie się trzymały. Wczoraj jeszcze rano 50j Puregonu żeby podrosly troszkę a wieczorem Pregnyl wzielam. Pytali się mnie czy chcę pregnyl czy ten na o... ale ostatnio po tym na o 1 nie pękł a więc wzięłam naturalny pregnyl a nie chemiczna mieszanke. W środę o 12:30 4iui. Miałam się nie nastawiac, ale one same mnie nakręcili wczoraj na usg że taki ładny ten jeden i że może szczesliwy. Będzie już co będzie, sama muszę się hamować.

reklama
Kara - i jak po zabiegu? Jak myśli? masz jakieś pozytywne przeczucia tym razem? ja też bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak:

I tak, już pisałam chyba na poprzedniej stronie że dostałam środek uspokajający he he :-D ale też hamuje świąd, więc jest ok. Ale staram się brać jak najmniej, bo nie wskazany przy staraniach. Na szczęście ten miesiąc nie jest staraniowy i mogę brać bez wyrzutów sumienia.

Mar-chew, Mama290, mousefish dziękuję za kciuki niestety nie mam przeczucia, chodź robiła iui moja ulubiona siostra od planowania Sara. Zobaczymy przedemna długie 2 tygodnie. Kupiłam sobie krem z progesteronem który stosuje się w 2 połowie cyklu lub przez kobiety z menopalza cały czas. To naturalny progesteron nie zaszkodzi a może pomoże. Zapytali się mnie jak się s tym czuje że to już 4 iui i mało się nie rozplakalam pewnie hormonalny ale przeraża mnie fakt że próby się zmniejszają. Powiedziala mi też że jak dostanę @ to mam do nich zadzwonic trafiam w tym momecie na przyspieszona listę oczekujących na ivf w ciągu miesiaca oraganizuja spotkanie aby o tym pogadać dostanę leki na wyciszenie później stymulacja i ivf. Trudno ocenić to czasowo, ale twierdzi że do urlopu który mam pod koniec lipca mamy się wyrobić.

Mama czekam na wizytę teraz. A tobie gratuluję suwaczka. Wspomagalas się czymś? Bardzo szybko ci się udało! Jaki ten los przewrotny - kiedyś tyle lat się staraliscie a teraz myk i jest. Niech rośnie zdrowe!

Kara kiedy testujesz? Trzymam kciuki!!!!

Aniolkowa o to życzę cierpliwości do wizyty, mam nadzieję że długo przyczyny nie będą szukać. Ja termin testu mam wyznaczony na Good Friday zobaczymy czy taki good będzie. Ta próbę iui znoszę bardzo spokojnie nic się nie doszukuje nie obserwuje i czas leci szybciej trudno też mieć w sumie nadzieję bo niby czemu teraz miałoby się udać co będzie.

Mama290 jejku gratuluję nie zauważyłam, gapa.

reklama
Dieki bralam tylko witaminy i nawet nie wiem kiedy to się mogło stać bo chłopaki nie śpiąpo nocach i mam tak ze nie wiem jaki dzisiaj jest dzień :-) zrobilam chyba z 10 testow i sama bylam w szoku teraz moja znajoma jest w ciazy a jak zaczeli sie oficjalnie starac to sie okazalo ze od miesiaca jest juz w ciazy zapomniala przykleic nowego plastra i zaszla a tez sie starali 5 lat o pierwsze dziecko i mowi mi ze tak szybko to sie chyba nie da:-) jak nic wprowadzam tu fluidy ciazowe :-)

Do góry