reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Kara - ja też mam nadzieję że to nie sałatka :)

Aniołkowa, to szybko dość zleciało do wizyty. Daj znać co i jak, i oczywiśnie pisz o tym co Cię gryzie, to pomaga. A wątek staraczkowy wcale nie jest tylko od Niesmutków :-):tak:

Ja mam wizytę u endo na 6 maja, ale muszę przełożyć na później bo to wtorek na 9, a przecież niuńkę muszę do szkoły odprowadzić na 8.55
zgapiłam się i zapomniałam jak umawiałam wizytę, a to dlatego że teraz mają przerwę...

reklama
Kochane jesteście ale to na prawdę sałatka.
Mousefish a ile ta ich przerwa trwa bo jak i u ciebie w szpitalu to i u mnie w klinice pewnie też i tak się zastanawiam kiedy tu dzwonić do nich.

Kara - ale to niunia ma przerwę a nie szpital. 3 tyg. aż do wtorku. Więc spoko, szpitale pracują... niunia musi być przed 9 w szkole, a wizyta była na 9 też. nawet taksówką bym nie dała rady/

Witam.
Kochane przepraszam, że tak ni stąd ni zowąd wtryniam się na Wasze forum, ale chciałabym Was zaprosić na mojego bloga.
Wraz z przyjaciółkami stworzyłyśmy stronkę, na której prezentujemy nasze "dzieła". Większość z nich to obrazy, pamiątki ślubne czy komunijne, metryczki haftowane, jednak są i cudowne wózeczki ze wstążek, bukieciki i podusie.
Zapraszamy do obejrzenia i "ewentualnych" zamówień :)

ADRES BLOGA
BEB.cross-stitch

Tam również wszelki kontakt do nas.
basia3006@op.pl.
ZAPRASZAM!!

Dziewczyny ja dziś testu nie zrobie bo się ogapilam i nie pomyslalam że na mojej wiosce pharmacy może być zamkniety. No nic jak ma być to bedzie jak nie dostane @ jutro to zrobię i dam wam znać.

No to zamordować i już, bo ja to czekałam na ten piątek. Będzie mord i znajdę tę wioskę :-D;-)

Wiesz, dziś masz 16dpo, więc długą i ładną FL. Dalej trzymam kciuki...
może jakieś jajeczko się wykluje :tak:

Przepraszam, sama się zawiodła. No tak długiej 2 fazy nie miałam przy iui, ale te nasze organizmy potrafią platac figle.
Przed wczoraj miałam dziwny sen nie umiem o nim zapomnieć. Przyszedł do mnie chłopiec o jasnych włosach i niebieskich oczach około 4-5 lat spojrzał mi w oczy i powiedział wybaczam ci mamo i złapał mnie w pół i mocno się przytulil i później coś tam jeszcze się działo ale czułam że to dziecko z utraconej ciąży i czułam że ktoś chce mi je zabrać znowu i krzyczalam do niego "będę o ciebie walczyć". Pamietam dokładnie jego buzię, dziwny sen i nie daje mi spokoju.

Kara - czekamy na wieści :-)

A sen faktycznie mógł trochę wzburzyć....

Ja też nie raz śniłam że urodziłam dzidziusia, jak tylko otwierałam oczy jeszcze miałam wrażenie że to prawda, a po chwili bum, i świadomość wracała....

reklama
Do góry