reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

aniolkowa fajnie ze dobrze sie czujesz, jeszcze troszke i znow zobaczysz swoja fasolke na skanie:-)

ja malo jestem bo rezygnuje powoli ze staranek.za kilka dni koncze 35lat i juz szanse mam coraz mniejsze.tak widocznie mialo byc-jedna cudna kruszynka byla mi pisana ;-)
pozdrawiam was wszystkie i gratuluje tym co sie udalo i zycze powodzenia starajacym sie :-)

reklama
dziewczyny jeśli chodzi o dodatkowe usg - sama w sumie na to nie wpadłam, koleżanka podsunęła mi pomysł i własnie zakupiłam USG 4d za 80 funtów :) aaa, kupiłam na gruponie :tak:

yas09 kochana życzę ci wszystkiego dobrego, niech twoja kruszyna dobrze się chowa

Mar-chew i jak tam masz już swoje urządzono?
Ciezaroweczki jak się czujecie? Pogoda się poprawia wkoncu można na przyjemny spacer wyjść ja sobotę wykorzystalam pies był szczesliwy.

U mnie dziś 15 dzień po iui okresu nie ma i chodź mówiłam że nie będę mierzyć temp. to często ja mierzylam silniejsze odemnie i zauważyłam że mam trojfazowy wykres, który nigdy mi się nie zdazyl, co oznacza że w pewnym momecie wzrósł mi progesteron może to oznaczać coś dobrego,ale w sumie nie musi 2 dni do testu. Szczerze dostaję szajby bo ten cykl skreslilam

kara - trzymam kciuki z całych sił... pamiętam z moją córą jak byłam w ciąży to miałam drugi skok - i tego dnia testowałam :) test wyszedł mi dosyć szybko :) tylko nie wiem o jakim urządzonku piszesz ;/

mar-chew chodziło mi o usg twoje ale doczytalam że dzisiaj je kupilas mam nadzieję że zakup się opłaci

Hej dziewczyny. Jak tam u was. Dawno mnie tu nie bylo, musze nadrobic zaleglosci. Ja mam w srode pirwsza wizyte z polozna I nie wiem jak sie przygotowac, o co zapytac itp. Moze jakies rady?

yas twój wiek wcale nie przekresla szans na dziecko. Niektóre kobiety dopiero w tym wieku zaczynają myśleć o macierzyństwie a Ty juz masz jedno dziecko, wiec nie jest za póżno. Kochana jak sie teraz poddasz to faktycznie nic z tego moze nie byc. Musisz jeszcze powalczyć, proszę cie, nie rezygnuj. Myślałaś żeby iść do kliniki chińskiej?

kara drugi skok na wykresie świadczy tylko o jednym :-) ja powoli zacieram ręce :-) jak jest skok to test powinien wyjśc. Wytrzymasz do środy czy sikniesz jutro rano? ja już mogłam robić test 14dni po IUI

marchew ja tez sie skuszę na dodatkowe usg, ale póki co jako early pregnancy scan wszystko jest drogie. Poczekam aż mi zrobią ten pierwszy scan i potem pójdę gdzieś pomiedzy kolejnym. Ja często kupuje na grouponie, miedzy innymi tam "kupiłam" mojego chińczyka:-)

patti ja tez mam w środę położną :-)

reklama
Yas, kochana, doskonale Cie rozumiem... ja za kilka dni koncze 37 lat i domyslam sie co czujesz... Mimo wszystko nie rezygnuj, ja trzymam kciuki za Ciebie i tule mocno. A tak na marginesie....ktorego masz urodzinki??

Do góry