86kasia jejku przykro mi strasznie, tule mocno :-( Ty jesteś po IVF tak? i co w klinice nie robią bety?? dziwnie bo u mnie zawsze po IVF robili test z krwi, nawet jak @ się pojawiła. Oni właśnie nie brali pod uwagę sikanych testów bo róznie może być i zawsze sprawdzali krew tak dla pewności. No ale co klinika to inne zasady. Ilu dniowy zarodek miałaś podany???
aniolkowa ciesze się ze tak dobrze się czujesz, kazda ciaza przebiega inaczej, znam dziewczyny które nie miały zadnych objawów i czuły się super, także jest to możliwe
zresztą ja tez w miare dobrze się czułam, miałam czasem lekkie mdłości ale ogólnie było ok. Oby tak dalej;-) kiedy masz scan?
U mnie w porządku Victoria rośnie i czasem daje nam popalić
ale już jest coraz lepiej, to co jest teraz w porównaniu z tym co było na początku to teraz jest super
Mała w nocy potrafi przespać nawet 9-10 godzin bez budzenia się na jedzenie także nie ma co narzekać, ale za to w dzień nie śpi prawie wcale jak już zaśnie to na 15-20 min i tak się zdarza może dwa razy w ciągu dnia. Przez to mam mało czasu na cokolwiek, bo Victoria lubi towarzystwo i widownie, nie zajmie się sama sobą, jak widzi że nikogo nie ma w pobliżu to jest ryk, a wiec trzeba ciągle się nią zajmować. Trochę utrudnia to życie, bo ugotowanie obiadu to wyczyn a o zrobieniu czegoś dla siebie mogę pomarzyć
Jak M ma wolne to mam chwilę oddechu bo mogę pomalować sobie paznokcie albo chociażby umyć włosy, najprostsze czynności potrafią cieszyć
Myśle ze z każdym miesiącem już będzie coraz lepiej, nie jest lekko ale nikt nie mówił że będzie;-)