reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Magdalenka,dobrze ze nie plamisz juz, co do usg to powinno byc widac,pecherzyk...wiec moze maja slaby sprzet, albo pani technik jakas nieudlona I nie mogla znalezc.Kciuki za wyniki hcg.

kasia,rozumiem ze mialas podany 1 zarodek ? Ja przy dwoch trzydniowych pierwszy test pozytywny mialam 9dpt, a bete pozytywna w 7dpt. Ja mialam ovf w Manchesterze.

Domi zobaczymy w niedziele ake sprawdzalam na uk forach i jest duzo przypadkow ze w 5tc nic nie zobaczyli a dopiero w pozniejszych tygodniach. Mam nadzieje ze hormon wzrosnie... Mowie wam jyz mam taki metlik. 7 testow pozytywnych i jeszcze ten w szpitalu niby lekko wyszla kreseczka no ale byla .po wizycie w szpitalu zglupial i juz sama nie wiem co ze soba zrobic :(

jakby to było plamienie implantacyjne to by Ci testy ciążowe jeszcze nie wychodziły... pewnie usg robili Ci przez brzuch a nie dopochwowo - chyba wtedy ciężej jest wypatarzeć co kolwiek na tym etapie przez brzuch...

Nie zgodzę się z tym. U mnie w pierwszej ciąży pierw wyszły pozytywnie testy a po 2 dniach miałam plamienie, byłam wtedy u gina [ biorąc wizyte szłam na zwykłe badanie ] który mógł ciąże potwierdzić i sam powiedział, że nie ma się co martwić bo to impl. i że przejdzie. Tak też było.
Masz może lutkę??

magdalenka moze byc nic nie widac, to bardzo wczesna ciaża a jeszcze jak miałaś przesuniętą owu o 1-2 dni to na tym etapie ciązy jest to bardzo duża różnica. Czekaj do niedzieli cierpliwie beta wszystko potwierdzi. Dobrze że robią ci powtórzenie bety, bo tu czesto robią tylko jedną i nie patrzą czy przyrasta.
co do lutki to ja bym nie brała na własną rękę nie mając potwierdzenia ciązy- znam przypadek gdzie dziewczyna biorąc podtrzymała puste jajo płodowe aż do 12 tc, poronienie było z komplikacjami.
tak jak pisałam plamienie jest normalne na tym etapie, organizm musi miec czas na przestawienie sie z trybu @ na tryb ciążowy. jedyne co mozesz zrobic to spokojnie sobie leżeć i czekać.

kasia trzymam kciuki za II kreseczki!!

mama a u Ciebie za pozytywny cykl. Jestes teraz na jakiś chińskich specyfikach?

tak odbiegając trochę od tematu - dobija mnie już ten wiatr... już nie wiem czy nie wolałabym śniegu... mój ogródek wygląda jak bajoro... ale i tak się cieszę, że nas tu nie zalewa...
aniołkowa - podziel się tą stronką z przepisami na każdy dzień ciąży :)

Aniołkowa tak mnie kusi chińczyk:-) poczekam jeszcze jak narazie testuje ovu pomierze tempeke musze kupic zel ostatnio tez uzywałam na bym tez luteiny nie brała na wlasną reke Marchew ja to oszaleje bo juz któryś dzień siedzimy w domu zwariować idzie mam nadzieje że już przestanie wiać ja też mam w ogrodzie sadzawkę pies jak wychodzi to wraca cały w blocie zwariować idzie

mama290 o mnie też kusi chińczyk jak nic się nie uda lekarzami to do nich ide, poczytalam ceny u ciebie, u mnie jest napisane że pierwasza wizyta 45 następne 25 a ziola miedzy 7 a 20 funtów na tydzień a cennika ja akupunkture nie ma.

Magdalenka9191 myślę że mieli prawo nie zobaczyć tak wczesnej ciazy, ciążę liczy się od początku cyklu ale wiek zarodeczka jest inny jakieś -2tyg.

A ja jutro mam 5 dzień po iui i robię zastrzyk z pregnylu, na ewentualne podtrzymanie, po tym 3 iui jestem bardzo obolala,
jak by mi ktoś podbrzusze skopal, nawet jak mięśnie przy sikaniu mi się rozluzniaja to boli i jak usiade na czymś twardym, trochę mnie to niepokoji, mowili że jak będzie coś boleć to żeby dzwonić, ale nie będę panikowac bo im raczej o coś ostrzejszego chodzilo.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry