aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
domi gratuluje Ci bliźniakow, po takich perypetiach co przeszłaś to wielkie szczęście, że wreszcie masz je w brzuszku!niech rosną zdrowo. Co do leczenia prywatnie to ja się leczyłam 3 lata w prywatnej klinice i wcale nie jestem jakoś super zadowolona! czas oczekiwania na wszystko tak samo długi jak na nhs, zgadywanie co mi jest, laparoskopia i poszerzanie szyjki macicy (bo podobno to miał być powód mojej niepłodności - niepotrzebnie) miałam 3 próby iui ze świetną ilością plemników i nic z tego nie wyszło. Nawet nie sprawdzili czy mi pęcherzyki pękają. Oni robili swoje nie zwracając uwagi na moje sugestie. A kasa ogromna na to wszystko szła. Po drugiej nieudanej iui juz mi proponowali IVF no bo przeciez kasa wieksza. Dzięki Bogu udało mi się zajść naturalnie przy pomocy medycyny chińskiej.
magdalenka dziewczyny dobrze radzą. Idz spac. Nic nie jesteś w stanie teraz zrobić. Stres tylko spowoduje skurcze macicy. Z mojego doświadczenia wiem, że plamienie nie oznacza jeszcze nic złego. Brązowe plamienie może być objawem za małego progesteronu. Dopiero żywa krew razem z bólem brzucha jest powodem do obaw. Na scanie sie okaze chociaż jeszcze niewiele bedzie widać. Jesli bedzie wszystko ok to poproś o badanie progesteronu. Na kzadym portalu ciążowym piszą, że plamienia w okolicy @ się zdarzają. Nie panikuj! spokojnie, bo tylko pogorszysz sytuacje. A co do witamin- one nic nie pomogą. Bierz kwas foliowy i odpoczywaj!!!
kara ja ci bardzo, bardzo mocno kibicuje!!!
magdalenka dziewczyny dobrze radzą. Idz spac. Nic nie jesteś w stanie teraz zrobić. Stres tylko spowoduje skurcze macicy. Z mojego doświadczenia wiem, że plamienie nie oznacza jeszcze nic złego. Brązowe plamienie może być objawem za małego progesteronu. Dopiero żywa krew razem z bólem brzucha jest powodem do obaw. Na scanie sie okaze chociaż jeszcze niewiele bedzie widać. Jesli bedzie wszystko ok to poproś o badanie progesteronu. Na kzadym portalu ciążowym piszą, że plamienia w okolicy @ się zdarzają. Nie panikuj! spokojnie, bo tylko pogorszysz sytuacje. A co do witamin- one nic nie pomogą. Bierz kwas foliowy i odpoczywaj!!!
kara ja ci bardzo, bardzo mocno kibicuje!!!