Dziewczyny jesli chodzi o problemy z tarczyca to polecam zapytac w swoim gp a wrecz nalegac na skierowanie do endokrynologa w szpitalu. Ja wczesniej chodzilam do endokrynologa w szpitalu srednio raz na 3 miesiace ale jak tylko dowiedzialam sie o ciazy i poszlam na wizyte to dostalam skierowanie do Antenatal Endocrine Clinic i wizyty mam co 4 tygodnie, lacznie z badaniem krwi. Jesli chodzi o robienie bety prywatnie to warto podpytac w prywatnych klinikach leczenia nieplodnosci w mojej klinice beta kosztowala 36f a w polskiej przychodni 85f... wiec jest spora roznica. Jesli chodzi o okolice North-West (Preston,Blackpool itp) znam swietna babeczke co robi scany za 65f ale scan trwa ponad 30 minut i ona wszystko dokladnie sprawdza a za 3d/4d bierze 85f.
Tak w ogole to powodzenia zycze wam wszystkim. Jakby ktos mial pytania odnosnie leczenie nieplodnosci w uk to chetnie pomoge zarowno jesli chodzi o panstwowe jak i prywatne leczenie bo przerobilam jedno i drugie ;-)
Tak w ogole to powodzenia zycze wam wszystkim. Jakby ktos mial pytania odnosnie leczenie nieplodnosci w uk to chetnie pomoge zarowno jesli chodzi o panstwowe jak i prywatne leczenie bo przerobilam jedno i drugie ;-)