reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

patti - super, że jest serduszko :) bardzo się cieszę...
póki co na nic się jeszcze nie umówiłam... czekam na wyniki krwi... strasznie się stresuję moją tarczycą... to co przeczytałam w internecie mnie przeraża... mam nadzieję, że niedługo przyjdzie list...

reklama
Mar-chew kochana mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i blagam cie nie denerwuj sie tak i nie analizuj wszystkiego, musisz troche odpuscic i zrelaksowac sie bo raczej napewno to ci nie sluzy.

Patti86 bardzo sie ciesze ze u was wszystko okej i to serduszko ja nie moge sie doczekac kiedy mnie to wkoncu spotka

Anilkowa.Mamo co tam u ciebie jak sie czujesz?

A kochane u mnie jest juz po 3 iui,dokladnie wczoraj,byla to najdziwniejsza iui jaka mialam i myslalam ze juz jej nie bedzie bo:
pierwsza "siostra" Mary zlamala prawa reke jak szla do pracy i na ostatnim skanie juz jej nie bylo ze mna, byla za to Sara tez jest fajna bardzo pozytywna osoba,nawet sie ucieszylam bo 2 iui robila mi Mary z minuoswym wynikiem.
Rano przed iui moj M. mial dostarczyc probke nasienia,zbieralismy sie juz zeby ja zawiesc a on mnie wola, nie zgadniecie co sie stalo, zawartosc kubeczka wyladowala na dywanie.Zalamalam sie plakalam w drodze.Ale pojechalismy do kliniki powiedzieli ze sie zdarza i nie przepuszcza cyklu i zaprosili M. do pokoju.M. byl chory ostatnio i myslalam ze ta probka bedzie na nic,znowu ryczalam.
Wrocilismy na 13 na iui okazalo sie ze "siostra" Sara jest chora i jej nie bedzie,sciagneli jakas inna,nigdy jej nie widzialam w klinice.
Probka okazala sie super 6,6mln wyplukanych i dobrych tylko 1milion mniej niz tamtym razem a ruchliwosc lepsza niz ostatnim razem 77% nie moglam w to uwierzyc.
Pecherzykow na ostatnim skanie bylo 2 wieksze, a jeden z nich nawet super bo mial prawie 17mm drugi 14,cos tam i trzeci ktory moze udalo mu sie dorosnac mial13 cos tam

Hej dziewczyny. Z mezem zaczelismy sie starac o dzidziusia dzis wykonalam test ale nie wiem jak go zinterpretowac:/ jeden z nich zrobilam wczoraj dopiero po paru godzinach wyklarowaly sie dwie kreski a ten z dzis wyszedl bardzo jasny plusik( inna firma) o_O

Prosze o pomoc . ImageUploadedByForum BabyBoom1392113766.212323.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1392113781.447657.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392113766.212323.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392113766.212323.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 37
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1392113781.447657.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392113781.447657.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry