reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Kara jak po scanie? Ile mają pecherzyki?
U mnie juz drugi cykl, w którym nie czuje owulacji. Nie wiem czy to wina jeszcze stymulacji czy ziółek. Będę w Polsce to zrobię podgląd.

Yas to tak jak ja, też się poddałam i nie mam sił na razie na staranka.czas pomyśleć o sobie a nie tylko o ciąży. Trzymaj się i oby cykl wrócił ci do normy bo wiem jakie to wkurzające.

Patti życzę bliźniaków

reklama
aniołkowa - taka przerwa czasem bardzo dobrze robi... wiem, że wcale się tak strasznie długo nie starałam... nie wiem może to i zbieg okoliczności ale zaszłam w pierwszym cyklu po takim właśnie odpoczynku :) i tego Tobie też życzę!

Anilokowa.mamo bylam na skanie i wiem ze sa dwa dominujace,tak sie ucieszylam ze nawet nie zapytalam ile maja,ale na monitorze wyraznie sie wyroznialy w piatek mam kolejny podglad bo nie rosna tak expresowo jak przy pierwszym podejsciu ale nie tak ospale jak przy 2 stymulacji,wszystko sie okarze w piatek.
Yas,Anilokowa moj cykl po stymulacji byl dziwny 6dni @ pozniej 3dni sucho a pozniej plamienia do nastepnej @ balam sie ze nie odroznie zaczynajacej sie @ od tych plamien.
Kochane Dziewczynki (staraczki) oby ten rok byl dla nas owocny,Yas,Anilokowa mam nadzieje ze uda wam sie w tej przerwie od lekarzy zebyscie juz tego wiecej nie przechodzily.
Patti ja rowniez zycze ci blizniakow,sama bym chciala i juz miec spokoj,zaspokoic swoje marzenie posiadania 2 dzieciaczkow.
Mar-chew a tobie gratuluje spoznione i chyba nawet wczesniej nie pisalysmy ale szczere i zycze nudnych kolejnych miesiecy ciazy.

A więc z 2 pecherzyków, jeden tylko rośnie nadal ma 16,2 endometrium 8,5 jutro mam jeszcze wziąść rano Puregon na wzrost,wieczorem Pregnyl w poniedziałek o 13 iui.

LILITH jestem, jestem zaglądam tu od czasu do czasu jak mi czas na to pozwala, bo przy dziecku to czasu brak na wszystko...:sorry: Co tam u Ciebie??
kara trzymam kciuki za poniedziałek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
patti witaj! za ciebie tez kciuki zaciśnięte, oby ten cykl był szczęśliwy;-)
aniolkowa trochę przerwy dobrze Ci zrobi, zajmij się teraz domkiem i nabieraj sił do dalszej walki, bo wiesz... w końcu się uda;-):tak:
yas Ciebie to samo się tyczy, odpocznij trochę od tego wszystkiego, zajmij się czymś innym, a za jakiś czas trzeba znów próbowac;-)

Roxi jak zwykle kochana, zawsze służy dobrym słowem :-)

kara no to pecherzyki masz piękne i edometrium wlasciwe. Kciuki za poniedziałek i potem za bliźniaki :-)

Hej dziewczyny!
Dzieki za mile slowa, tez mam nadzieje ze cos sie z tego wykluje. W sumie to pierwszy cykl z clomid wiec wiele sie nie spodziewalam, ale ta wiadomosc ze w obu jajnkach sa duze pecherzyki podniosla mnie na duchu. A dzis mialam kolejny scan I badanie z krwi by sie dowiedziec czy w ogole owulacja byla... no I na scanie wyszlo ze byla.... czyli teraz tylko pozostaje czekac I robic test ciazowy. Trzymajcie kciuki.
I Wam rowniez zycze powodzenia! x

Patti trzymamy, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
kara jak tam, miałaś wczoraj IUI?? jak się czujesz?
basik jak tam u Ciebie??????????

reklama
Hej dziewczynki Roxi dzięki za zainteresowanie miałam IUI wczoraj na 1 pecherzyku. Pogadalam sobie tak od serca z ta moją pielegniarka od planowania bo już 2 raz ona mi robiła zreszta są tylko 2. Powiedziałam jej że właśnie mija 4 lata od kad staramy sie o dziecko. Powiedziala mi że jak teraz się nie uda to musimy zmienić taktykę większe porcje leków żeby więcej jajeczek było mam jeszcze 2 próby IUI a myślałam że tylko 1 a później ivf. Mój M. Zwiększył procent prawidlowych tych najlepszych żołnierzy z z 62% na 75% choć ilość po wyplukaniu była mniejsza niż ostatnio 13mln a teraz 8mln ale to już nie ma znaczenia.
Patti kiedy test przewidujesz?
Mi wyliczyli że 29 stycznia mam zrobić 1 dzień przed urodzinami.

Do góry