reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Basik jak sie czujesz? Zglaszałas juz ciąże u gp? Mam pytanie- czy jak robiłaś badania ze skierowania od Pl gina to wyniki dostawałaś do ręki czy do gp?

kara jak wyglada u ciebie sytuacja? Dzisiaj miałaś miec scan tak?

yas co u ciebie?

Jutro idę do Pl gina. Miałam iść dopiero po świętach, zeby mnie skierował na jakieś badania i on tez w Pl zajmuje sie leczeniem nieplodnosci w Krakowie, więc chciałam sie go poradzić, ale sytuacja mnie zmusiła zeby iść jak najszybciej. Od jakiegoś czasu strasznie mnie piecze i boli podczas seksu. Brałam juz kilka razy leki na grzybki i jest ok, ale podczas stosunku znowu boli. Wydaje mi sie, ze S tez musi coś zacząć brać, bo mimo, ze ja zdrowa to on coś tez ma i mnie od nowa zaraza. Owu sie zbliża a u nas raczej nic ze starań nie bedzie w tym miesiącu.

reklama
Aniolkowa ide w poniedzialek do gp,odnosnie skierowania na badania to ja nie milam od polskiego gina,tylko poszlam do gp i poprosilam o badanie prolaktyny a jesli pytasz o wymaz na czystosc w pochwie to tez powiedzialam ze mam skierowanie na hsg i chcialabym przed tym badaniem sprawdzic czystosc ,poza tym powiedzialam ze mam nieprzyjemny zapach wydzieliny po stosunku i to mnie nipokoi.Gp bez gadania zrobila wymaz i pobrala krew,poszlo tak galdko moze dlatego ze moja Gp to polka.Tak czy inaczej zycze Ci powodzenia u Gp wiem ze irlandzko-angielscy lekarze podchodza do nas troche sceptycznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kara jak tam po scanie???
aniolkowa no to koniecznie idź do lekarza jak czujesz jakiś dyskomfort podczas stosunku, trzeba to sprawdzić:tak:
basik dzięki że pytasz u mnie tak sobie, poznaje uroki macierzyństwa czyli nieprzespane noce, ból pleców i brak czasu na cokolwiek:sorry: Mała dalej ma kolki, nie jest lekko, dziś w nocy siedziałam z nią do 4 bo nie spała i marudziła, nad ranem trochę się uspokoiła, a od 12 znów to samo:-( cięgle siedze przy niej, bo jak jej tylko smoczek wypadnie to ryk a ze wypada jej średnio co minute to jestem uwiązana i nawet do kibelka nie ma jak iść... No ale niestety tak to czasem wygląda, próbowaliśmy już wszystkiego na te kolki ale nic nie działa na dłuższą mete, pozostaje nam się uzbroić w cierpliwość i przeczekać... Pozatym jutro idę do GP na sprawdzenie hemoglobiny, bo podczas porodu straciłam dużo krwi i miałam dużą anemię, teraz chcą sprawdzić czy już jest Ok.
A Ty basik jak się czujesz? masz już jakies typowo ciążowe objawy??

Dziewczyny, zrobilam test ciazowy, bo powinnam dostac dzisiaj okres... Tak od niechcenia po pracy cos mnie naszlo, by jednak go zrobic... i pojawily sie 2 kreski... druga bardzo malo widoczna... ufff jak ja sie teraz boje... tak bardzo chcialabym, aby to byla prawda... Serce mi wali jak oszalale... Z nerwow mam juz wszystkie objawy naraz... Chce mi sie plakac ze szczescia, ale jeszcze boje sie o tym myslec...

Avocado!!! Świetne wieści! Ale super. Niepotrzebnie szukałas ziolek:-) powtórz jeszcze jutro test z porannego moczu ale skoro dzisiaj już wyszedł to ciąża jak nic:-)

Roxi kochana niestety takie uroki macierzyństwa, że nie tylko uśmiech dziecka ale i łzy będą nam towarzyszyć. Victoria jest jeszcze malutka do tego wczesniak i ukl pokarmowy jeszcze się rozwija. Jestem pewna że niedług będzie coraz lepiej. Trzymaj się kochana

Wow.......Avocado bardzo sie ciesze!!!! odczarowalysmy wátek :-D:-D:-D:-D:-D
Aniolkowa ty mi tu nie marudz pij ziolka,przytulaj sie z mezkiem i w grudniu chce u Ciebie zobaczyc II kreski,Fasolkowa passa u nas trwa:-):-):-):-):-):-)
Super wiesci-bardzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo sie cieszé!!!!!
Roxi takie to juz sa uroki macierzynstwa ,Kochanie juz niebawem sie wyspisz jeszcze tydzien.dwa,miesiac..............

Faktycznie wątek odczarowany :-)

Pije te zioła od pół godziny i nie daje rady. A mam je pić dwa raz dziennie!!! Zwymiotuje je zaraz :-(

reklama
Ja powinnam dostac @ wczoraj...a tu nadal nic! Wczoraj mialam bol brzucha jak na @...dzisiaj troszeczke bolalo ale jest ok....

Do góry