reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Nie wiem który żel lepszy, bo ja tylko uzywalam conceive plus, więc nie mam porównania. Mysle, ze wszystkie trzy mają podobne działanie, czyli nie są plemnikobojcze i nadają pochwie naturalne ph nawilzajac przy tym.

Ja poproszę o linka do tej strony, chociaż ja mniej wiecej wiem jak u mnie w klinice to wyglada i jaki jest kolejny krok dla mnie, ale chętnie poczytam co tam ciekawego piszą.

Jesli nie możesz znaleźć angielskiego odpowiednika to poszukaj tutaj Twoja apteka internetowa - suplementy i kosmetyki w UK, USA, HOLANDIA

reklama
Dziekuje Basik - a Ty pilas te ziolka?

Edit - dopiero teraz zobaczylam koncowke Twojego posta. Uzywam teraz telefonu i cos mi chyba ta strona wariuje :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny :crazy: u mnie masakra nie wiem co sie dzieje w tym cylku juz 13 dzien jestem stymulowana a to moj 15dc z 50j jak juz wczesniej pisalam dzis zwiekszyla mi do 150j Puregonu.I powiedziala ze jak nie urosna do srody to raczej trzeba bedzie przerwac.
A dodam ze pecharzyki maja 10 i 9 mm

Kara faktycznie za małe masz te pęcherzyki. Niestety czasem nasz organizm nie chce współpracować i albo dochodzi do przestymulowania albo odwrotnie. Wydaje mi się że dobrze robią- jeśli do środy nie urosna to niestety odwolaja ci iui :-( dziwne że nie zareagowałas w ogóle na zwiększenie dawki.

Bashi jak testowanie?

Ostatnia edycja:
Nie jestem w ciazy...jutro planowo powinnam dostac @... Jak nie bede miala do konca tygodnia to jeszcze raz sprawdze moze sie pospieszylam z tym testowaniem. Zwykle moj cykl trwa 27-28dni, w zeszlym miesiacu mialam @ 27 wrzesnia do 30...

kara86 - nie lam sie kobietko. Bedzie dobrze. Czasami nasz organizm sie buntuje i ciezko temu zaradzic. Zycze Ci bardzo, aby po tej zwiekszonej dawce pecherzyki urosly. Glowa do gory. Jak nie teraz, to na pewno uda sie nastepnym razem.

reklama
Kupilam dzisiaj w Asdzie olej z wiesiolka. Musialam skoczyc po pracy na szybkie zakupy i z ciekawosci zajrzalam czy maja takie cudo :-D Kupilam 2 opakowania po 30 kapsulek 500mg za 1 funta kazde. Przeczytalam na kilku stronach internetowych (polskich i angielskich), ze nalezy przyjmowac go 3 razy dziennie po 2 kapsulki. Najlepiej, aby doza dzienna wynosila 1500 - 3000mg. Bede go brala od nastepnego cyklu, no chyba ze okres nie pojawi sie na dniach i nie bede juz musiala :-p

Ziola o.Sroki bede dopiero probowala po nowym roku - zamowie z allegro (dzieki Basik). Poki co nie bede brala wit. B6 (chociaz tez dzisiaj juz ja kupilam w Asdzie), bo nie wiem co powie lekarz 3 grudnia. Moze bedzie chcial robic jakies kolejne badania, wiec nie chcialabym namieszac w moim cyklu. Najpierw zobaczymy co mi powie i jaki bedzie kolejny krok leczenia.

Spokojnej nocy / Dobranoc

Do góry