reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Aniolkowa a ja Ci mowie ze Ci sie udalo:tak::tak::tak:
u mnie cisza,nic nie boli-ani brzuch ani piersiaczki wiec pewnie po raz kolejny doooopa:wściekła/y:

Kontra u mnie termin wredoty za 9-10 dni ,roznie to u mnie bywa czasmi moja faza lutealna wynosi 10 dn a czasmi 14:szok:.
Aniolkowa!!!!!!!!! ty lobuzie!!! piersi Cie bolá-to dobry znak a w ciazy tez progesteron wysoki jest ,wiec ja Ci tu mowie wskakuj na Roxi miejscowke i nawet nie poobuj marudzic!:happy::happy::happy: kedy sikanca robisz????

aniolkowa ja tez z calego serca zycze ci zeby udalo sie....

basik a ty masz termin na droznosc - aby nie byl potrzebny.....

kara gotowa do dalszej walki....

kontra a u ciebie jaki plan?....

rowniez powodzenia pozostalym staraczkom.....

ja dzwonilam do kliniki i potraktowali mnie bez zero emocji, zero wsparcia i rady - wszystko zalezy od ciebie, jak chcesz rob przerwe jak nie to przyjdz we wtorek - w grudniu zastoj wiec i tak nic nie zrobia a jak mam dwa cykle to mysle ze zostawie je na styczen i luty zeby ciag byl a teraz dzialam na wlasna reke..bije sie z myslami jeszcze.do jutro decyzja musi byc podjeta....

Byłam dzisiaj w klinice usg zrobione wszystko okej nie ma torbieli. A więc podejście do iui nr2 w następna środę podglad pecherzykow i jaj będzie okej to iui w piątek 22 listopada

Yas ja jestem gotowa do walki, czuje się jak czołg nie zatrzymam się pułki nie będę miała tego co chcę. A czemu w grudniu zastój? Kurcze ja w sumie nie zapytałam o grudzień.

reklama
Do góry