reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
U mnie nadal nic, żadnych objawów ani na jedno ani na drugie, chociaż dzisiaj rano czułam ból miesiaczkowy
yas?
Kara
spróbuj jeszcze raz!
Basik kciuki za twoj tescik za 11 dni.

Nie wiem czy widzialyscie była taka ankieta na BB o IUI, za którym razem sie udało. I wyniki wskazują na to, ze najwiecej ankietowanych odpowiedziało - nie udało sie :-(

Dziwczynk jestem wczoraj zapomnieli oddzwonic do mnie z kliniki.Dzisiaj rano dzwonila ze mam wziasc 0.3ml Suprecactu zeby zatrzymac @ i moje hormony a jutro na 12:00 mam USG zeby tam sprawdzic czy wszystko okej i jutro nowe leki dostane.

anilokowa.mama powiedziala ze ten lek tak robi ja nie wiem,pewnie chodzi o to co mi mowili ze poziomy moich hormonow sa zle dlatego wylaczaja moje co za tym idzie @ tez sie zatrzymuje i podaja mi takie dawki jak trzeba jutro dostane Puregon.
Ostatnia @ trwala 3dni po tym leku a czesto mialam takie po 2tyg i dluzej.
A ty nie jestes tak stymulowana?

Może właśnie dlatego tak masz bo masz takie długie @. Ja przechodzę cykl normalnie, jak dostaje @ dzwonie do nich i na drugi dzień mam scan. Stymulację zaczynam ok 3-4 dnia cyklu.

aniolkowa no mam nadzieje ze ci sie uda naprawde w tedy i ja uwieze w iui :tak:

yas
​co tam u ciebie? szanse rosna ja i Merlin z watku o iui juz zacelysmy @ czyli u ciebie dobrze swiadczy jej brak.

reklama
Hej dziewczyny

Zagladam do was pierwszy raz bo jestem ciekawa czy ktoras z was leczy sie w coventry clinic. Jestem po pierwszej wizycie i dopiero zaczynam cala serie badan badania krwi na wszystko i hycosy. Moze jest ktos kto juz to przechodzil i opowie o swoich wrazeniach no i czy jest zadowolony z tej kliniki :)))

Do góry