reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Yas, Aniolkowa , Kara
Zobacz załącznik 592548 pamietajcie images132.jpg
nigdy nigdy nie traccie wiary, nie traccie nadziei
images24.jpg &&&&&&&&&&&

w 2006 roku stwierdzone PCOS, @ co 3 miesiace czasem co 5 miesiecy, 1.5roku staran o pierwsze dziecko - byla cudem ... teraz 3 w drodze:tak: czasem blokada puszcza.....

Załączniki

• images132.jpg
    images132.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 29
  • images24.jpg
    images24.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dzisiaj jakis koszmar! Niedobrze mi okropnie. Napewno nie od ciazy, bo to zdecydowanie za wcześnie. Każdy zapach mi przewraca żołądek.

A ty jak tam kara? Jeszcze 3 dni i testujesz co?

Aniolkowa.mama pewnie nerwy. Ja testuję 14 listopada nie mogę wcześniej bo ja 5 dni po iui miałam zastrzyk z pregnylu będę miała fałszywy dodatni test.

kara jakos ostatnie dwa dni nawet szybko minely i juz troche lepiej sie czuje. a ty jak tam?do14juz niedlugo:tak:

aniolkowa a ty jak tam - fajnie ze busy jestes, szybciej czas zleci pomimo ze myslec przestac sie nie da ;-). ja bede testowac dopiero 15.11 no chyba ze @ zawita wczesniej :-(bo juz od 13 beda na nia czekac.

milego dnia dziewczyny....

reklama
czesc dziewczyny :)
basik, aniolkowa, zagladam do was, tylko nie za czesto. pamietajcie dziewczyny, ze czesto o was mysle, i kibicuje wszystkim, nowym dziewczynom tez :) pozdrawiam :)

Do góry