reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

roxi napisaliśmy do yas w tym samym czasie i mamy takie samo zndanie na ten temat :-)

tak, dawkę mam ta samą, ale gotowi są zmniejszyć we wtorek jak by była za mocna.

reklama
mam przegrode w macicy czyli jakby dwie macice.ja czekam do piatku,mowili ze jak cos bede musieli dawke zwiekszyc.
aniolkowa ty tez ma 50? wyniki z krwi chodzilo mi o to ze nie wykazywaly owulacji jeszcze jak ostatnio ale na testach owulacyjnych tez nic nie ma.to13dc wiec moze jeszcze za wczesnie tyle ze myslalam ze jak zaczelam 2dni wczesniej zastrzyki to bedzie tez owulka wczesniej ale chyba nie.
jakiegos dola zlapalam i nie wiem czy w przyszlym miesiacu przerwy nie zrobic bo jakos to zle na mnie dziala ;-(

aniolkowa trzymam kciuki chociaz za ciebie :-) powodzenia

marchew tak właśnie trzymaj! Bedzie co ma być czyli bedzie dobrze. A wpływ jedynie masz taki, ze spokojna i zrelaksowani mama to szczęśliwe dziecko. Kciuki za kolejne 35 tygodni

yas to nie jest tak, ze owulka bedzie te 2 dni wcześniej. Twoja owulacja jest stymulowana, czyli leki ją wywołują i wszystko zalezy jak szybko twoj organizm tym razem zareaguje. Powinien szybciej, bo to twoj drugi cykl stymulowany i on "załapał" o co chodzi, ale wcale nie musi być wcześniej.
Ja biore gonalu 50 a do tego suprecur Buserelin 25 (wiem, ze do IVF Roxi tez go brała)
uda nam sie razem, zobaczysz!

Dziekuje aniolkowa.ja wogole nie lapie tego.oni malo mowia a ja niewiele pytam.robie co kaza i nie zaglebiam sie w szczegoly bo chyba zwariowalabym.

Marchew rowniez gratuluje fasolki :-)

będzie dobrze dziewczyny, oj będzie :tak::tak::tak:

Marchew spokój to podstawa, w ciąży i nie tylko, także pełen relaks i sobie w rośnijcie :tak:

Jeszcze nic nie próbowałam, wczoraj zjadłam jedynie pomidory z chilli, jedynie co to żołądek mnie od nich bolał i nic poza tym...Już i tak przenosiłam, także co ma być to będzie, tylko się wkurzam tą sytuacją...Olej rycynowy odpada, bo mogę sobie bardziej zaszkodzić, niż pomóc...Może szałwię wypije, bo liści malin nigdzie nie mogę dostać

Ostatnia edycja:
Marchew skoro dopiero dziś zaczynasz 5 tydzień to dlatego do tej pory na testach wychodziło 2-3 tygodnie czyli wszystko jest dobrze. Dopiero jak będziesz miała powyżej 5 tygodnia to test pokaze Ci 3+ :tak: A jak samopoczucie???
yas aniolkowa dobrze pisze spokojnie wszystko będzie OK, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
aniolkowa tak, jak też brałam Bruserelin razem z Gonalem on ma za zadanie hamować owu tzn chodzi o to żeby pęcherzyki za szybko nie pękły;-) trzymam kciuki za Was dziewcznki w końcu się uda!!!!!!!!!:-)
Agitatka masz piękny opis na suwaczku :-) Kubuś wyłaź!!! ciotka Roxii (i nie tylko) chce Cię zobaczyć!!!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
basik dokładnie! aniolkowa dobrze pisze, Ciebie też się to tyczy;-)
aniolkowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy pierwszy strzał:-p
yas kciuki za scan &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agitatka dla Ciebie też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby Kubuś wreszcie wyszedł i nam się pokazał :tak:

Do góry