reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
roxii - dziękuję, że pytasz... dzisiaj zmieniło mi na 3+ a ja w ogóle już nie czuję się ciążowo... ale już nie smęce... dzisiaj idę do gina - jemu posmęce :p
agitaka - już niedługo będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach... a póki go nie ma zalecam dużo relaxu i snu :p

Marchew a nie mówiłam!:-p w tyłek powinnaś dostać! Test dobrze pokazywał tylko Ty w gorącej wodzie jesteś kąpana! :tak: Wszystko jest dobrze, zaczęłaś 5 tydzień i test od razu to pokazał:-) Maluszek ładnie rośnie, a mamusia ma się teraz dużo uśmiechać, dbać o siebie i cieszyć swoim szczęściem. I co to za stwierdzenie że nie czujesz się ciążowo???? a co to znaczy czuć się ciążowo na tak wczesnym etapie??? Kochana jeszcze dłuuugo nic nie będziesz czuła, jedynie co to czasem mdłości mogą Ci dokuczać ale i to nie zawsze występuje. Jesteś w ciąży, rośnie w Tobie nowe życie i trzeba się cieszyć;-) czekam na wieści jak wrócisz od gina ;)
yas jak tam po scanie???? lekarze w końcu cos tam zobaczyli????;-)
aniolkowa jak pierwszy zastrzyk? jak Ci poszło????
agitatka ale ten Twój Kubuś to uparciuszek pocieszyć Cię mogę tylko tym że to na pewno już na dniach, w końcu musi wyjść;-)

Marchew my tu jesteśmy od tego żeby te smęty przegonic. Wszystko jest dobrze!

No właśnie yas jak po scanie?

U mnie pierwszy dzień zastrzyków zaliczony. Z gonalem nigdy nie miałam problemu za to z tym buserelin się namecze zanim znajdę odpowiednie miejsce. Dziś trafiłam na żyłę i zabolalo.

aniolkowa ojjj wiem jak to jest :sorry2: czasem bywało tak że nic nie poczułam, a czasem to zabolało jak się właśnie na jakies naczynko trafi :baffled: ja po całym procesie stymulacji zawsze miałam parę małych siniaków na brzuchu.... Ale to wszystko w szczytnym celu, ja jak robiłam sobie zastrzyki to sobie tłumaczyłam że każdy zastrzyk przybliża mnie to bycia mamą:-) Jesteś dzielną dziewczynką i dasz radę! Trzymam kciuki za kolejne już bezbolesne kłucia;-):tak:
yas .......:confused:
Marchew a ty jak tam po wizycie????

kontra ja tych z bootsa nie używałam, zawsze zamawiałam na ebayu te najtańsze i były OK. Myśle że to bez różnicy gdzie się kupi, one wszystkie na tej samej zasadzie działają. Wiadomo może się trafic jakiś jeden felerny, ale ogólnie powinny być ok:tak: a co nie wychodzą Ci???

na skanie tyle sie dowiedzialam ze endo 7.2 pecherzyk 9 wiec malutki.dalej kazali brac ta sama dawke i przyjsc we wtorek wiec dalej czekanie czy wogole urosnie.czyli wyglada na to ze pomimo ze to drugi cykl to wcale moj organizm nie zareagowal szybciej.roxii, aniolkowa pomozcie - czyli to znaczy ze moj okres tez bedzie duzo pozniej w tym miesiacu?jestem kompletnie zielona w tym...ja tez mam siniaki i czasem zaboli a tych drugich nie mam podejrzewam ze dlatego ze mam problem z owulacja ogolnie i wczesniej clo na nia bralam.oj aniolkowa roxii ma racje kazdy zastrzyk to maly krok do celu teraz ;-)

widze ze podle nastroje u was laski - dolanczam sie do grona bo o ogolnie mam jakiegos dola,nic mi sie nie che i z byle powodu wyc mi sie chce :-(

noelka biedni jestescie bardzo mi przykro ze to na was wszystko spadlo ale musi byc dobrze, trzeba wierzyc i walczyc - jeszcze raz zdrowka dla maluszka zycze.

kontra ja tez tych najtanszych z ebay uzywam

Ostatnia edycja:
Roxii No właśnie nie :-( mam 18dc i kurcze nie wychodzi w ogóle i miałam nadzieje, że te z bootsa są kiepskie, bo tanie i dlatego ale chyba jednak się nie mylą...po prostu nie mam owulacji i tyle :-(

reklama
yas spokojnie wszystko jest dobrze, endo OK, pęcherzyk też powoli rośnie, lepiej tak niż mieliby Cię przestymulować:tak: który to Twój dzień cyklu??? Co do miesiączki kochana to jest prosta zasada, @ jest przeważnie ok 13-15 dni po owulacji, więc jeśli owulacja jest później to i @ będzie później. Wszystko jest uzależnione właśnie od owu;-) mam nadzieję że w miarę jasno wytłumaczyłam...
Szprycuj się dalej, a ja trzymam kciuki za wtorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry