reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

kontra a od którego dnia cyklu zaczęłaś robić testy???? może za późno zaczęłaś i przegapiłaś owu?? a tak w ogóle to twój pierwszy cykl który kontrolujesz testami czy już wcześniej to robiłaś???? Czasami zdarzą się cykle bezowulacyjne i jest to zupełnie normalne, także spokojnie bez paniki;-)

reklama
Roxii to jest pierwszy cykl z testami... nie wydaje mi się, żebym przegapiłam bo testy robiłam 9,12, 14, 15, 16, 18 dc
Przed rozpoczęciem cyklu zastanawiałam się czy robić testy czy nie i teraz żałuje, że zrobiłam bo jakoś źle mi z tym, że ten cykl jet bezowulacyjny :-( dół straszny :-(

kontra a okresy masz regularne? nie masz co sie dolowac bo moze to jedno razowy cykl bezowulacyjny, moze idz do gp zeby ci sprawdzil to badaniem krwi?jak dlugo sie starasz?

yas09 tak, raczej regularne co 31 dni, oczywiście czasami mi się spóźnia kilka dni ale to raz na jakiś czas...a to jest nasz drugi cykl.
Słyszałam, że się zdarza ale wcześniej nie obserwowałam swoich cykli więc jakoś mnie to zdołowało, że nie mam owulacji i gdzieś tam mam myśli, że może nie miewam owulacji w ogóle :-( Teraz się zastanawiam czy robić testy na owulacje dalej czy dać sobie spokój, niby coś tam dzieje się w jajnikach bo mnie pobolewają od dwóch dni więc może jeszcze przyjdzie :confused:

Przepraszam, że tak smucę ale tak jak wyżej napisałam, doła złapałam z tego powodu eh głupia ja :-(

kontra probuj moze z dwa dni moze to jest cykl gdzie wlasnie bedzie cykl dluzszy niz 31 dni.nie masz co sie stresowac to zawczesnie na zle humorki z tego powodu ;-).powodzenia

kontra - możliwe, że jeszcze przyjdzie... ja na Twoim miejscu w celu wyczajenia dokładnie owu robiłabym codziennie o tej samej godzinie... ja też kupowałam te najtańsze na ebayu i były ok...
a u mnie... ginekolog miał kilka pomysłów czemu dochodzi do mnie do poronień nawykowych i kazał poza luteiną przyjmować coś jeszcze... muszę jeszcze dokładnie wyczaić co to :p a o to moja fasolka. Niestety nie udało się jej zmierzyć bo wg pomiarów ma mniej niż 5 tygodni... moja Hania w 7t5d mierzyła co fasolka w 6t4d... kopniaki przyjmę w 7 tygodniu jak zobaczę serduszko :)

Załączniki

• 1382740746278.jpg
    1382740746278.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry