reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Basik kuruj sie i koniecznie zrob ta droznosc bo to moze byc krok do sukcesu ;-) mam taka nadzieje ze po uda sie blyskawicznie ;-).my staramy sie naturalnie ale na cyklach stymulowanych zastrzykami na owulke i sprawdzaja to skanami i badaniem krwi.jak4razy @przyjdzie to juz tylko ivf zostaje ale dlatego ze mam juz coreczke sliczna nie zdecyduje sie na nic wiecej tylko tak bylo nam pisane i tyle i tak juz jestem szczesciara ze ja mam ;-)

Aniolkowa szkoda ze w twojej klinice za darmo gonol-u nie daja jak w mojej.go i tak po miesiacu od otwarcia wyrzucic trzeba.ja taka optymistka nie jestem ze uda sie teraz bo owulacja po odpowiedniej stronie wlasnie byla w ubieglym cyklu wiec srednie prawdopodobienstwo ze znow bedzie z odpowiedniej strony.tym razem lekarz przyznal ze przegapili moja owulacje na skanie i nie czekam na ich zgode tylko dzialam juz.moze dlatego tak sie stalo ze nie mam skanow co dwa dni??bo bylam w 5dc teraz dopiero pojde w 12dc.w tamtym cyklu 3razy przed owulacja mi wyszlo i czwarty juz po i to tyle bylo.jestem teraz w9dc i dalej dawka 50.
Aniolkowa walcz do konca.

Trzymam za wszystkie staraczki kciuki :wlacznie ze soba-)

reklama
Basik łącze sie z tobą dzisiaj w żałobie :-(zaczęłam juz plamić @ sie rozkręca.
Wiecie co chciałam dać losowi szanse, nie mierzyłam tempki, nie liczyłam dni, mieliśmy w tym miesiącu spontaniczny seks (teraz wiem, ze był tez w okolicach dni plodnych), wyluzowalam kompletnie i co? I doooopa!! :no::no:

Plus taki że wszystko wróciło do normy i sie uregulowało. Muszę sprawdzić grafik i bede chyba musiała pogadać z menagerką:crazy:

yas 9dc więc proponuje ci dzisiaj działać, akurat bedzie 3 dni do wtorku i wtedy zobaczysz kiedy znowu działać.

walczcie dziewczynki, a my wam mocno kibicujemy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Kuba nie chce wychodzić, więc jeszcze fluidki przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aniolkowa, yas, basik i inne staraczki ja też przesyłam fluidki i zachęcam do walki, bo warto!!!!!!!!!!:tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aniolkowa wspóczuję bidulko....:sorry: to co jednak startujesz teraz??:-) trzymam kciuki, informuj na bieżąco;-)
yas a jak tam sytuacja u Ciebie????
Marchew jak się czujesz????? wszystko OK????

Ostatnia edycja:
reklama
Caly dzien jestem na przeciwbólowych, masakra jakaś.
No i zaczynam od nowa, jutro rano mam scan, jak wszystko wróciło tam do normy to walczymy dalej. Dziękuje ci kochana Roxi za kciuki i wiarę we mnie. I wszystkim za popchanie mnie do walki;-)

Do góry