reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Czesc Dziewczynki

....dawno temu tutaj bylam, cos tam was podczytywalam, cos tam napisalam....
Dzis znalazlam wasz watek i mocno, bardzo mocno gratuluje tym ktorym sie udalo, a tym ktore nadal sie staraja to zycze powodzenia i mocno za was 3mam kciuki.
Szukalam was od dluzszego czasu, bo potrzebuje waszej pomocy....czy moge na was liczyc ???
Aby sie wkupic w wasz watek to dla tych ktore moga
n055.gif
i dla tych ktore nie moga
a040.gif
. A dla wszsytkich
h025.gif

reklama
Kasia uk witaj! nie jestem pewna ale chyba Cie kojarze, tzn twój nick cos mi znajomo wygląda;-) Nie wiem jak inne dziewczyny ale mnie przekonałaś-szczególnie tymi słodyczami:-p Także witaj wśród nas, napisz coś więcej o sobie no i w jaki sposób możemy Ci pomóc???

Roxii dziekuje
k020.gif

Ja ciebie bardzo dobrze pamietam, pamietam twoje opisy, dzis jak zobaczylam twoj suwaczek to lzy w oku z wzruszenia same sie pojawily. Ciesze sie bardzo mocno, ze nigdy sie nie poddalas i jakos tak lepiej na serduchu mi sie zrobilo ze udalo ci sie. Tak wiec ty i pozostale ktorym sie udalo jestescie moja wielka nadzieja na fasolke.

Nie chce tak do was wchodzic z butami i prosic o pomoc, dlatego zaczekam jeszcze troszke czy inne kolezanki tez skusza sie na Batonika i pozwola zagoscic u was.....
a080.gif

Kasia uk witaj! mnie juz masz, batonik i jestem przekupiona, ;-) a tak poważnie, rozgość, się, w czym możemy pomóc?!

Oooo może dzięki temu nasz wątek się trochę ożywi, bo ostatnio trochę zamarł...

We środę wizyta, ciekawe czego się dowiem, Kubuś wychodź już mama czeka!!! :-D

hej:) witam sie i ja:-p mnie tez batonik przekonal:zawstydzona/y:

dzisiaj ledwo zyje:oo: takze przepraszam za brak udzielania

p.s. - uslyszalam dzisiaj (uwaga 12! razy) - oooo , to pewnie juz finisz prawda? slasz / ty jeszcze z brzuchem????

:growl::growl::growl::growl::growl:

Kasia ja z tych co mogą i skusilam sie na lampeczke winka, ale batonikiem tez nie pogardzę :tak: Pisz śmiało co ci na serduchu leży, po to jest ten wątek i po to jesteśmy tu my, wiec napewno pomożemy i wesprzemy.

Kasia uk dziekuje bardzo za miłe słowa, miło mi że mnie pamiętasz, zresztą ja tak długo tkwie na tym wątku że ciężko mnie nie kojarzyć:sorry2: ale jak widać cierpliwość i uparte dążenie do celu się opłaca, bo pomimo wielu lat porażek i wielu przejść nie poddałam się i cel osiągnęłam, teraz czekam na moja wymarzoną księżniczkę;-) Tak jak podejrzewałam dziewudzki tez się skusiły na Twoje łakocie więc oficjalnie witaj wśród nas i pisz co ci na sercu leży a my z chęcia pomożemy, dawno nie mieliśmy tu nikogo nowego, jakiś zastój się zrobił:sorry2:
Tiluchna Agitatka dobrze napisała, popieram:-D a tak swoja droga to ja może nie wyglądam jak na końcówce ciąży, ale za to tak się czuję, a tu jeszcze półtora miesiąca, teraz już jest tragedia a co będzie później????:szok::-p
aniolkowa jak tam sytuacja u ciebie? na jakim etapie cyklu jesteś???

Ostatnia edycja:
Roxii, Agitatka, Tiluchna, Aniolkowa Mama dziekuje, jestescie kochane. Ciesze sie ze
h025.gif
zadzialal, a z Toba Aniolkowa Mama bardzo chetnie
n055.gif
.

Dzisiaj juz sie nie bede rozpisywala, jutro mam smear test, tak wiec wpadne do was jutro.

Zycze Wam kolorowych snow i buziaczki 4 all
h010.gif

reklama
Roxi szczerze mówiąc to nie mam pojęcia na którym etapie cyklu jestem :zawstydzona/y: W tym cyklu nie wchodzę na ovufriend, nie mierze tempki, nie liczę dni, sluzu nie zapisuje, chociaż trudno go nie zauważyć, ale nie zwracam na niego większej uwagi, więc nie wiem który mam dzisiaj dzień cyklu. Dałam sobie na luz i dobrze mi z tym. I tak mam wszystko poprzestawiane, więc nie wiem kiedy sie spodziewać @. Jak dostanę to wtedy policzę ile miał dni i sprawdze czy wrócił do normy, wtedy zobaczymy czy podejść do IUI.
A ty jeszcze tydzień i wolne co? Szczesciara

noelko kochana całym serduchem jestem dzisiaj z wami i z Oliverkiem. Zeby wszystko było dobrze!!!

Do góry