reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

proszę dla każdej z osobna

aniolkowa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

basik
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I dla wszystkich na raz :tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
dzięki dziewczyny :-)

yas mam stresa przed poniedziałkiem ale tylko dlatego że zostawię małego na 9 godzin :-(

Aniolkowa
w końcu i wam się uda... zobaczysz :-) miej Roxii za przykład :-) ile przeszła a jeszcze chwilka i będzie się bać porodu ;-)

abed dzięki że stawiasz mnie jako przykład ale musze wstawić poprawkę ja się porodu nie boję:-p nie wiem czemu jakoś mnie to nie przeraża dla mnie to coś normalnego i naturalnego jakoś przeżyję:-D a może powinnam zacząć się bać...:confused::baffled:
basik badanie HSG to podstawa to bardzo ważne badanie, bo jeśli jajowody są niedrożne to można się starać do usranej śmierci i nic z tego nie będzie, co prawda jest to rzadka przypadłość, ale się zdarza i zawsze trzeba to sprawdzić:tak: To nic strasznego badanie jak każde inne, trochę boli ale tylko przez chwilkę i jest do wytrzymania dasz radę, twarda baka jesteś!!!;-)
yas czemu masz stresa przed poniedziałkiem??? co takiego ma się wydarzyć bo coś nie kojarzę :zawstydzona/y:

I dla wszystkich staraczek porcja świeżych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Basik teraz spojrzałam na twój wykres...ty jesteś dopiero 10 dni po owu, jeszcze nic nie jest przesądzone. Dopóki nie ma @ jest nadzieja

Abed Powodzenia w poniedziałek. Wszystko będzie dobrze a Szymon na pewno sobie świetnie poradzi.

Roxii nie chcial isc bo postawilam go przed faktym dokonanym - wczesniej wogole nie rozmawialismy na ten temat bo w klinice nic nie mowili tym razem i zadzwonili do mnie w ostatniej chwili ze dobrze byloby zrobic.powiedzialam mu ze rano jedziemy do kliniki i tyle a potem rzucilam mu pojemniczkiem i powiedzialam ze ma 5min na wyprodukowanie czegos;-). po ochloniencu stwierdzam ze zachowalam sie jak furiatka ;-). z doswiadczenia 5lat temu wiem ze ciezko mu bylo zrobic te badania, nie daje rade na zawolanie...no zobaczymy jak bedzie teraz na razie nie rozmawiam z nim.te proby chyba nas oddalaja :-(
a nie stresuje sie tylko pytalam abed czy ona sie stresuje poniedzialkowa praca ;-)

basik przegapilam ze ty juz w klinice jestes zarejestrowana - to dobrze a to badanie na droznosc moze tylko pomoc.potem moze dostaniesz clomid-powodzenia

aniolkowa tez wiem co masz na mysli ze starankami wlasnie w tych dniach ;-( tobie tez powodzenia

reklama
Yas nas tez te starania bardzo oddaliły i od kilku miesięcy próbujemy to naprawić. Nie jest łatwo bo oboje bardzo chcemy dziecka, ale nie zamierzamy więcej mieć ciśnienia na seks w te dni. Po tylu latach wiemy że i tak są marne szanse. A tylko sie stresujemy i nie mamy z tego żadnej przyjemności.
A z tym badaniem to głupio wyszło. Z facetami trzeba delikatnie w tej kwestii, bo to drazliwy dla nich temat. Może przepros i powiedz ze ciebie tez ta cała sytuacja stresuje i cie poniosło. Na pewno zrozumie. Mój robił juz 3-4 razy to badanie i wiem że nie było mu łatwo, ale też widzi ile ja muszę przejść, żeby nam się udało.

Do góry