reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Smerfna czekam na Twoją wizyte tak samo jak Ty sama chyba i my wszystkie.Na którą godzinę masz?

ja tak samo się boję ze przyjzie @ i bedzie to oznaczało tylko jedno...ale póki co stworzyłam sobie suwaczek :-)

mnie lekko kuje po prawej stronie na dole ,na @ juz mnie bolał zawsze cały dół brzucha...

Aniołek kiedy idziesz do lekarza?

Smerfna czekam na Twoją wizyte tak samo jak Ty sama chyba i my wszystkie.Na którą godzinę masz?

ja tak samo się boję ze przyjzie @ i bedzie to oznaczało tylko jedno...ale póki co stworzyłam sobie suwaczek :-)

mnie lekko kuje po prawej stronie na dole ,na @ juz mnie bolał zawsze cały dół brzucha...

Ananaska jak beta jutro będzie ok to dzwonie do lekarza i chce się umówić mniej wiecej na 22-
26 kwiecień tylko nie wiem jak z terminami, bo podobno nawet prywatnie czeka sie ok 3 tyg, a na NFZ czekam od stycznia a wizyta dopiero w maju,

Nie stresuj się i nie zadręczaj się złymi myślami. Podstawa to myśleć POZYTYWNIE. Będzie dobrze i koniec. Należy się nam to po grudniowych stratach. Pamiętaj siła przyciągania działa więc myśl tylko pozytywnie a tak się zacznie dziać!

Hej dziewczynki :)

Gratuluje wszystkim | | dwoch tlustych krech :tak: nie ma chyba nic piekniejszego i bardziej oczekiwanego od "pozytywnego sikanca ":-D
U mnie termin @ byl na 8-go kwietnia, ale z racji owulki w 20dc podejrzewam ze wszystko moglo sie opoznic :-(ginka powiedziala, ze prawdopodobnie @ pojawi sie 15-go kwietnia a jak nie mam testowac.ale testowalam oczywiscie wczesniej - w poniedzialek 20 - jedna krecha, we wtorek 10 i tez jedna tlusta krecha :-( nie mam wiec zbytnich nadziei, choc tempka dziwnie skacze jak nie na @ :| Wczoraj spadla, wiec mowie do Ł. - ooo chyba nadchodzi. A dzis bach i znowu do gory. Nie wiem co o tym sadzic, ale zawirowania okropne.
We wtorek robilam badania, i podstawowe badanka ok - morfologia, OB i TSH w normie, tylko oczywiscie zbyt malo pije i dostalam zrype od lekarza.
Ananaska piekna druga kreseczka :tak:szczerze gratuluje i trzymam mocno za Was kciukaski.

No i oczywiście cykl mi się wydłużył. Żebym na pewno sobie dłużej poczekała. Dzisiaj 30 dzień cyklu i jedynym zwiastunem majaczącej gdzieś w przyszłości miesiączki jest to, że mnie wypryszczyło. Nawet piersi mnie nie bolą. Coś się pozmieniało w moim organizmie od pierwszej (straconej) ciąży. PMS-u od tamtego czasu nie uświadczyłam w ogóle... Ech. Moglibyśmy już to mieć za sobą i wyczekiwać kolejnego jajeczka...

Ananaska - taką krechę to ja miałam w dniu @! :-) Piękna druga krecha! :)

Agaawa
- dziękuję bardzo :) Jak narazie jest między nam bardzo dobrze, mam nadzieje, że to się nie zmieni :) I trzymam kciuki za to, żebyś w tym cyklu zobaczyła 2 krechy ;-)
Smerfna - jestem ciekawa co już zobaczysz na USG dziś :) Na pewno jest wszystko w porządku przecież! ;-)

Ailatan,u mnie ten cykl byłby 35 dniowy. Owulacje miałam ok 21-22. Działałam w 20, 21, 22 dc. U Ciebie blisko, nie zaszkodzi 4 dni pod rząd się pokochać. A śluz możesz mieć zamazany przez plemniczki. Tak więc działaj:-)
Ananaska, gratuluję ciąży, też miałam podobny test przed dniem @:-) U mojej koleżanki w ogóle nie ściemniała 2 krecha, wyobraź sobie i ciążą zdrowa była. Tak więc nie ma co się martwić.:-)
Smerfna, ja wizytę mam jutro na 12.30, ale u mnie to dopiero 4 tydzień z groszem.
Mam bóle jak na okres tylko takie jakby z kłuciem po bokach, i mdłości. Martwię się czy to normalne z bólami brzucha????????????????
Smerfna, Trzymam kciuki za Twoją wizytę, żebyś swoją tyci fasolkę zobaczyła:-) Przynajmniej się uspokoisz po wizycie.

Chyba też suwaczek sobie zrobię. Tylko tu są honorowane cykle 28dniowe? Mój jest 35 dniowy. To muszę napisać, że @ była 14 marca zamiast 7-ego, bo będzie 5tc. Bo u mnie jest 4tc.

reklama
Dziewczyny czekam na wizytę do endo i przed chwila Odebrałam wynik. Beata 124,3 - 28 dc, za chwile dostanę zawału! Boli mnie brzuch jak na @. A jeśli przyjdzie? Zapytam czy mnie Moj gin przyjmie. Ja pierdziele!!!

Do góry