reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Aka - my dziś rano się kochaliśmy, a dziś 11 dc. Temperatura jak narazie nie bardzo rośnie, w sumie może jeszcze za wcześnie? Myślę, że jutro wieczorem znowu boboseksy będą, a potem w sobotę też wieczorem i w niedziele no i jeszcze przez cały tydzień :-D hehehehe :-) Żarty żartami, ale sama nie wiem jak to, bo Ty codziennie sie kochałaś, Ananaska co 2 dni i taki mętlik mam :crazy: Zresztą samo wyjdzie w praniu :-)

reklama
Marcela, ogromne gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę, że również będziesz mamusią:-). Jeszcze niedawno pisałyśmy o objawach i ze pewnie nici u nas, szczerze-przecież my już zwątpiłyśmy, ja to w ogóle i czekałyśmy na ten czw....A tu proszę jaka kindersuprise:-)!!!!. Ja nie wytrzymałam i prędzej to sprawdziłam. Mówiłam Ci, że pms to też objaw ciąży. Przyznam, że miałam przeczucia, że i Tobie się uda. Miałaś takie podobne objawy co ja. Szczególnie jak pisałaś o tym bólu brzucha, piersiach, no coś było na rzeczy....Pewnie mimo wszystko w szoku jesteś? Jak jak zobaczyłam dwie kreski to nie mogłam uwierzyć:-) I dalej to dla mnie abstrakcja.
Jaka @, co Ty piszesz Dziewczyno? Będzie spokój na 9 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karola - Teraz o ślubie rozmawialiśmy, ale chyba tylko cywilny weźmiemy w przyszłym roku i obiad dla najbliższej rodziny :) Uwielbiam wesela, ale chodzić na czyjeś ;) Ja nie chcę tej całej szopki i mój J myśli identycznie :-)

jak bym siebie słyszała i mojego M. my za bardzo kościelni nie jesteśmy i też nie chcieliśmy tej całej otoczki związanej ze ślubem kościelnym. No i wzieliśmy ślub cywilny, uroczystość była bardzo ładna, mieliśmy akompaniament skrzypiec zamiast muzyki z kasety (jak to zdarza się czasami w USC) :)
po ślubie mała imprezka w domku myśliwskim, dekoracje robiła moja mama, była lawenda świeża i suszona, polne kwiaty, kosze ze świeżą miętą w doniczkach, był DJ, był pierwszy taniec, tort, wiejski stół, nie był oczepin bo tego nie chcieliśmy i nie było podziękowania dla rodziców bo rodzice nie chcieli, stwierdzili, że wolą jak im w domu podziekujemy bo tak to stres tylko jest i będą się czuć skrępowani. A zapomniała bym, mieliśmy fotografia ale kamerzysty nie bo nie chcieliśmy. Na drugi dzień grill i ognisko.

gdyby ktoś chciał zobaczyć zdjęcia jak to wszystko wyglądało to chętnie Wam pokaże :-)

Marce_la ogromnie się cieszę :tak: SUPER! Piękny wynik :tak:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kasiol - @ (
w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -;
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (
10.04.2013 - Aka85
- są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3

13.04.2013 - Katherinne (09.04 hcg <0,1 mlU/ml, czekamy na @)
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska
(09.04 jest bladzioch)
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Moniqaa
(10.04. - sikaniec negatywny, czułość 10)
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

karola - no to rzeczywiście pięknie musiało to wszystko wyglądać :) Moja mama też mówiła, że zrobić przyjęcie tylko z tymi najbliższymi osobami, tzn. nie sam obiad, tylko, żeby wziąć DJa (mama ma znajomego), ja nie chciałam, ale może rzeczywiście ? Że nie tylko obiad, ale i trochę muzyki i tańców troszkę? Sama nie wiem. Mój J chyba nie będzie chciał i ja tak średnio. A w ogóle to jak byłam wtedy w ciąży to sobie tak wstępnie rozmawialiśmy, że chcielibyśmy ślubo-chrzciny, ale nie wyszło :-(

No, Marce_la, a co się namarudziłaś, że na pewno @ przyjdzie.... ;) Swoją drogą w tym wątku zaprzeczacie statystykom. Niby przy utrafieniu w jajeczko jest 25% szans. U nas na razie 6 ciąż i 5 bez ciąży. To ponad 50%. Kurde, ja jak zwykle nie po tej stronie statystyk, co trzeba ;) Czekam na okres jak na zbawienie, oczywiście ani widu, ani słychu.

JUPIIIIII Marcela Moje gratulacje.... bólami jak na @ się nie przejmuj, mnie dzisiaj tak podbrzusze i jajniki dały poalić że non stop latam do wc czy aby na pewno @ nie przyszła, ale tam tylko dużo dziwnego białego sluzu, dla upewnienia się zrobiła test po pracy no i dzisiejsza krecha już cieszy oko :)
CAM00154.jpg

doszłam też do wniosku, że na bede jutro nie ide, jak ma być dzidzia zdrowa i dobrze umiejscowiona to niech tak bedzie a beta przecież i tak nic nie zmienia a ciaża moim zdaniem ewidentnie jest, dzwonie jutro rano umówić się na koniec kwietnia do lekarza:)

Dalej w to nie wierze.... Trzymam za reszte dziewczyn mocno kciuki
Miłego popołudnia.

Załączniki

• CAM00154.jpg
    CAM00154.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Marcela gratulacje:-) Dalas mi nadzieje, bo u mnie typowe pms.
Widze na liscie e nastepna testuje. Jutro rano zatestuje i zobaczymy, bedzie co bedzie.
Strasznie sie stresuje, ale objawy typowe na okres wiec u mie chyba nici z tego.

Do góry