reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Aka - my dziś rano się kochaliśmy, a dziś 11 dc. Temperatura jak narazie nie bardzo rośnie, w sumie może jeszcze za wcześnie? Myślę, że jutro wieczorem znowu boboseksy będą, a potem w sobotę też wieczorem i w niedziele no i jeszcze przez cały tydzień :-D hehehehe :-) Żarty żartami, ale sama nie wiem jak to, bo Ty codziennie sie kochałaś, Ananaska co 2 dni i taki mętlik mam :crazy: Zresztą samo wyjdzie w praniu :-)

reklama
Marcela, ogromne gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę, że również będziesz mamusią:-). Jeszcze niedawno pisałyśmy o objawach i ze pewnie nici u nas, szczerze-przecież my już zwątpiłyśmy, ja to w ogóle i czekałyśmy na ten czw....A tu proszę jaka kindersuprise:-)!!!!. Ja nie wytrzymałam i prędzej to sprawdziłam. Mówiłam Ci, że pms to też objaw ciąży. Przyznam, że miałam przeczucia, że i Tobie się uda. Miałaś takie podobne objawy co ja. Szczególnie jak pisałaś o tym bólu brzucha, piersiach, no coś było na rzeczy....Pewnie mimo wszystko w szoku jesteś? Jak jak zobaczyłam dwie kreski to nie mogłam uwierzyć:-) I dalej to dla mnie abstrakcja.
Jaka @, co Ty piszesz Dziewczyno? Będzie spokój na 9 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karola - Teraz o ślubie rozmawialiśmy, ale chyba tylko cywilny weźmiemy w przyszłym roku i obiad dla najbliższej rodziny :) Uwielbiam wesela, ale chodzić na czyjeś ;) Ja nie chcę tej całej szopki i mój J myśli identycznie :-)

jak bym siebie słyszała i mojego M. my za bardzo kościelni nie jesteśmy i też nie chcieliśmy tej całej otoczki związanej ze ślubem kościelnym. No i wzieliśmy ślub cywilny, uroczystość była bardzo ładna, mieliśmy akompaniament skrzypiec zamiast muzyki z kasety (jak to zdarza się czasami w USC) :)
po ślubie mała imprezka w domku myśliwskim, dekoracje robiła moja mama, była lawenda świeża i suszona, polne kwiaty, kosze ze świeżą miętą w doniczkach, był DJ, był pierwszy taniec, tort, wiejski stół, nie był oczepin bo tego nie chcieliśmy i nie było podziękowania dla rodziców bo rodzice nie chcieli, stwierdzili, że wolą jak im w domu podziekujemy bo tak to stres tylko jest i będą się czuć skrępowani. A zapomniała bym, mieliśmy fotografia ale kamerzysty nie bo nie chcieliśmy. Na drugi dzień grill i ognisko.

gdyby ktoś chciał zobaczyć zdjęcia jak to wszystko wyglądało to chętnie Wam pokaże :-)

Marce_la ogromnie się cieszę :tak: SUPER! Piękny wynik :tak:

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kasiol - @ (
w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -;
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (
10.04.2013 - Aka85
- są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la - wynik pozytywny :) hcg 11.04 = 1 24.3

13.04.2013 - Katherinne (09.04 hcg <0,1 mlU/ml, czekamy na @)
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska
(09.04 jest bladzioch)
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Moniqaa
(10.04. - sikaniec negatywny, czułość 10)
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

karola - no to rzeczywiście pięknie musiało to wszystko wyglądać :) Moja mama też mówiła, że zrobić przyjęcie tylko z tymi najbliższymi osobami, tzn. nie sam obiad, tylko, żeby wziąć DJa (mama ma znajomego), ja nie chciałam, ale może rzeczywiście ? Że nie tylko obiad, ale i trochę muzyki i tańców troszkę? Sama nie wiem. Mój J chyba nie będzie chciał i ja tak średnio. A w ogóle to jak byłam wtedy w ciąży to sobie tak wstępnie rozmawialiśmy, że chcielibyśmy ślubo-chrzciny, ale nie wyszło :-(

No, Marce_la, a co się namarudziłaś, że na pewno @ przyjdzie.... ;) Swoją drogą w tym wątku zaprzeczacie statystykom. Niby przy utrafieniu w jajeczko jest 25% szans. U nas na razie 6 ciąż i 5 bez ciąży. To ponad 50%. Kurde, ja jak zwykle nie po tej stronie statystyk, co trzeba ;) Czekam na okres jak na zbawienie, oczywiście ani widu, ani słychu.

JUPIIIIII Marcela Moje gratulacje.... bólami jak na @ się nie przejmuj, mnie dzisiaj tak podbrzusze i jajniki dały poalić że non stop latam do wc czy aby na pewno @ nie przyszła, ale tam tylko dużo dziwnego białego sluzu, dla upewnienia się zrobiła test po pracy no i dzisiejsza krecha już cieszy oko :)
CAM00154.jpg

doszłam też do wniosku, że na bede jutro nie ide, jak ma być dzidzia zdrowa i dobrze umiejscowiona to niech tak bedzie a beta przecież i tak nic nie zmienia a ciaża moim zdaniem ewidentnie jest, dzwonie jutro rano umówić się na koniec kwietnia do lekarza:)

Dalej w to nie wierze.... Trzymam za reszte dziewczyn mocno kciuki
Miłego popołudnia.

Załączniki

• CAM00154.jpg
    CAM00154.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Marcela gratulacje:-) Dalas mi nadzieje, bo u mnie typowe pms.
Widze na liscie e nastepna testuje. Jutro rano zatestuje i zobaczymy, bedzie co bedzie.
Strasznie sie stresuje, ale objawy typowe na okres wiec u mie chyba nici z tego.

Do góry