JUPIIIIII
Marcela Moje gratulacje.... bólami jak na @ się nie przejmuj, mnie dzisiaj tak podbrzusze i jajniki dały poalić że non stop latam do wc czy aby na pewno @ nie przyszła, ale tam tylko dużo dziwnego białego sluzu, dla upewnienia się zrobiła test po pracy no i dzisiejsza krecha już cieszy oko
Zobacz załącznik 551639
doszłam też do wniosku, że na bede jutro nie ide, jak ma być dzidzia zdrowa i dobrze umiejscowiona to niech tak bedzie a beta przecież i tak nic nie zmienia a ciaża moim zdaniem ewidentnie jest, dzwonie jutro rano umówić się na koniec kwietnia do lekarza
Dalej w to nie wierze.... Trzymam za reszte dziewczyn mocno kciuki
Miłego popołudnia.
AniołekBB. Mogę Ci podać rękę. Jak wracałam z pracy, to takie kłucia jajników miałam w aucie-raz lewy raz prawy, a potem ból typowy na @. Przerwa i znowu. Jak wróciłam do domu, sprawdzałam majtki, czy aby @ nie ma. Ale się bałam. Uf!!!! Bo czułam jakby wilgoć-ale to tylko śluz. Ja dużo białego śluzu nie mam, ale trochę go jest. Też mam taką kreskę na taniochu( jak go nazywam:-)), tylko ja wczoraj robiłam,. Koleżanka z tego forum BB mówiła, że one już bardziej nie ściemnieją, więc ok jest:-)
Też uważam, ze na betę po co? Jest teścior pozytywny, i to nie jeden:-). Jak ciążą zdrowa to się ładnie utrzyma i beta nie ma tu znaczenia. Ja chyba nienormalna jestem, bo swoje testy, wszystkie 9 schowałam do pudełeczka na pamiątkę
.
jutro ostatni raz testuję.
Marcela, jeszcze poczekaj, za parę maksymalnie dni jak zaczną się mdłości to dopiero jazda będzie. Ja mam wrażliwy żołądek i już je mam, na zmianę z głodem. No, ale brzuch to boli, jutro się dowiem u tej lekarki czy to w porządku i dam Wam znać. O co jeszcze można ginekolog spytać w początkach? Muszę sobie na kartce zapisać, bo pewnie stres mnie zeżre
Agaawa, ja miałam podobnie jak Ty, dowiedziałam się, ze jest owulacja,były działania i efekt jest. Tak więc tylko czekać te 2 tygodnie, pewnie będą dwie krechy
!!!!!!!!!